Δεν έκρυψε το πρόβλημα υγείας της η Ιωάννα Τούνη – «Είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο»


Δεν έκρυψε το πρόβλημα υγείας της η Ιωάννα Τούνη – «Είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο»


Διαφ.


Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για την διπλή επέμβαση που θέλει να κάνει. Με την ευκαιρία, δείτε την φωτογράφιση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα στη μπανιέρα.

Η γνωστή influencer, όπως είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν μετά τη γέννηση του γιου της, θέλει να κάνει επέμβαση στο στήθος της προκειμένου να το τονίσει, ενώ για πρώτη φορά αναφέρει πως θέλει να “ξαναφτιάξει” τη μύτη της, αφού το αρχικό χειρουργείο που έκανε πριν από 9 χρόνια δεν της πρόσφερε το αποτέλεσμα που είχε φανταστεί.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε στο instagram πως θα ήθελε να φτιάξει το στήθος και τη μύτη της με ένα χειρουργείο, κάτι που δεν είναι δυνατόν να συμβεί, όπως την ενημέρωσε ο γιατρός της.

Δεν έκρυψε το πρόβλημα υγείας της η Ιωάννα Τούνη  - «Είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο»

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», αναφέρει σε νέο βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ δεν έκρυψε το άγχος της για τη διαδικασία να μπει στο χειρουργείο: «Έχω αγχωθεί. Θα πρέπει να βγάλουμε χόνδρο από το πλευρό μου και να “χτίσουμε” τη μύτη ξανά και αυτό το διορθωτικό χειρουργείο είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από το αρχικό χειρουργείο, οπότε αγχώθηκα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιo με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού που δεν ήξερε κανείς

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκαν στο πως ξεκίνησε το ειδύλλιό τους και αποκάλυψαν τι συνέβη στο πρώτο τους ραντεβού, που δεν ήξερε κανείς μέχρι σήμερα.

Το πρώτο ραντεβού του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την γνωστή influencer δόθηκε μέσω smartphone. Ναι, καλά διαβάσατε! Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη για τη δουλειά της.

«Γνωριζόμασταν κοινωνικά, αλλά μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων και Instagram» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ! ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Και υπογράμμισε το μοντέλο, παρουσιαστής και επιχειρηματίας: «Εγώ ήμουν στην Αθήνα και η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη. Την περίμενα στο Ελ. Βενιζέλος, όταν εκείνη έφτασε με την πρώτη πρωινή πτήση. Κατευθείαν πήγαμε στον Υμηττό για να δούμε την αυγή, μετά αφήσαμε τα πράγματα στο σπίτι και από εκεί φύγαμε για το εξοχικό μου στα Καμένα Βούρλα για Σαββατοκύριακο. Από τότε είμαστε μαζί. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δυσάρεστα γεγονότα εναλλάσσονταν με ευχάριστα. Είχαμε τον χαμό της μητέρας της Ιωάννας, και δέκα μέρες μετά η Ιωάννα έμαθε ότι είναι έγκυος».


Πηγή