Survivor 2024: «Κόλαφος» ο Νίκος Γκάνος – «Ο Αλέξης Παππάς κάνει bullying» (video)


Survivor 2024: «Κόλαφος» ο Νίκος Γκάνος – «Ο Αλέξης Παππάς κάνει bullying» (video)


Διαφ.


Στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε ο Νίκος Γκάνος την Κυριακή (25/2) μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024 και δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους συμπαίκτες του αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της Πελαγίας Καζολέα για την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, στράφηκε κατά του Αλέξη Παππά για την στρατηγική του στο παιχνίδι, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει bullying σε συμπαίκτες του.

«Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Αλέξης Παππάς κάνει bullying και δεν το είδα μόνο εγώ αυτό, το είδαν όλα τα παιδιά. Κάποιοι δεν μιλάνε. Κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα να μιλήσω. Επίσης έχουν γίνει και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα πω, που είναι ακόμα χειρότερα για τον συγκεκριμένο παίκτη», είπε ο Νίκος Γκάνος.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Αλέξη Παππά: «Κάποια στιγμή λέω, δεν γίνεται, πρέπει να τα πω, να τα βγάλω από μέσα μου για να ξέρει ο κόσμος τις γίνεται. Έχει πει πολλά πράγματα μπροστά στην κάμερα, τα οποία όταν έκλειναν οι κάμερες, τα αναιρούσε και ερχόταν και μας ζήταγε τον λόγο», είπε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Survivor 2024: «Κλείδωσε» θέση για του χρόνου ο Άγγελος Γεωργουδάκης – «Ο μονομάχος θα επιστρέψει…» (video)

Πρόωρα εγκατέλειψε το Survivor 2024 ο Άγγελος Γεωργουδάκης μετά από σοβαρή δηλητηρίαση που είχε στην καλύβα των Μπλε η οποία και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Παρ’ όλο που η κατάσταση της υγείας του κάθε μέρα καλυτερεύει, ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του στην εκπομπή I Love Σου Κου πως ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Είμαι καλύτερα στην υγεία μου, ανακτώ δυνάμεις, παίρνω πολύ μεγάλη ενέργεια από τον κόσμο και αυτό μου έχει γεμίσει την ψυχή».

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης συνέχισε λέγοντας: «Ο μονομάχος θα επιστρέψει του χρόνου και αυτό διότι οι γιατροί μου είπαν ότι το δηλητήριο δεν έχει εξασθενήσει από το κορμί μου και μπορεί να κάνει και ένα χρόνο. Με συγκίνησε που όλα τα παιδιά δάκρυσαν όταν έφυγα από το νησί».

Ερωτώμενος για τον Τάκη Καραγκούνια ο ίδιος αρκέστηκε να σχολιάσει: «Ο κόσμος έχει καταλάβει, δεν χρειάζεται να δώσω έκταση. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τα εσώψυχα του κάθε Τάκη».

Survivor 2024 spoiler 25/02: Τους κατεδαφίζουν! Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Survivor 2024 spoiler 25/02: 8η εβδομάδα αισίως στο Survivor 2024 και το Athensmagazine.gr εξακολουθεί να σας ενημερώνει για καθετί συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο!

Την Κυριακή (25/02) μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για το Survivor, καθώς τέσσερις νέοι παίκτες κάνουν την είσοδό τους στο ριάλιτι και φέρνουν τα πάνω κάτω. Για τα ονόματα και τα βιογραφικά τους άλλωστε, σας ενημερώσαμε πρώτοι εδώ.

Survivor 2024 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως πλήρως επιβεβαιωμένο spoiler ακόμα δεν έχει υπάρχει, άρα σας έχουμε σε μια εκτίμηση. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στη μάχη για την 1η ασυλία, με τους κόκκινους να είναι στην ουσία διαλυμένοι. Θυμίζουμε πως ένα εκ των μεγάλων φαβορί, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι εκτός με σοβαρό τραυματισμό και πιθανότατα θα αποχωρήσει κι αυτή.

Από την άλλη, οι Μαχητές έχουν τις απουσίες τους και μάλιστα την πιο σημαντική που ακούει στο όνομα του εξίσου κορυφαίου παίκτη τους, Φάνη Μπολέτση, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης κι αυτή την εβδομάδα λόγω τραυματισμού. Παρά τα όλα παραπάνω, οι Μαχητές μάλλον δύσκολα θα χάσουν την ασυλία, όχι μόνο αυτής της Κυριακής, αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά!

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω στο Athensmagazine.gr:


Πηγή