Ντέμη Γεωργίου: «Έκανα πρόταση στην σύντροφό μου – Θέλω να πάω ντυμένη νύφη στην εκκλησία» (video)


Ντέμη Γεωργίου: «Έκανα πρόταση στην σύντροφό μου – Θέλω να πάω ντυμένη νύφη στην εκκλησία» (video)


Διαφ.


Στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (25/2) η πρώην διαγωνιζόμενη του Master Chef Ντέμη Γεωργίου.

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό της, επιθυμεί ωστόσο ο γάμος της να γίνει στην εκκλησία…

«Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ…» είπε αρχικά η Ντέμη Γεωργίου.

Μιλώντας για την σύντροφό της: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο», απάντησε η Ντέμη Γεωργίου.

«Πιστεύω στην εκκλησία, έχω μεγαλώσει με την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα. Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο», πρόσθεσε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef, ενώ τέλος σχολίασε τη δήλωση του Νίκου Αναδιώτη ότι η μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου ήταν μια «θλιβερή μέρα».

«Κόλαφος» η Ελισάβετ Σπανού: «Δεν πιστεύω ότι τους έπιασε ο πόνος να εξασφαλίσουν τα ομόφυλα ζευγάρια»

Ανάμεικτες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με αρκετούς να σχολιάζουν θετικά τις εξελίξεις και άλλους να είναι επιφυλακτικοί.

Μεταξύ αυτών και η Ελισάβετ Σπανού, η οποία μέσα από μια ανάρτηση που έκανε το πρωί της Παρασκευής 16/2, άφησε υπονοούμενα για τη σκοπιμότητα αυτού του νομοσχεδίου.

undefined


Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελισάβετ Σπανού

«Να παντρεύονται οι άνθρωποι και όλα καλά είναι… Απλά εγώ έχω την αίσθηση ότι όλο το θέμα εξυπηρετεί άλλα πράγματα και όχι ζητήματα κοινωνικά ή ισότητας. Δεν πιστεύω ότι τους έπιασε πόνος ξαφνικά δηλαδή να εξασφαλίσουν τα ομόφυλα ζευγάρια. Κατ’ εμέ “στόχος είναι τα λεφτά” που λέει και το άσμα. Η τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας και η είσοδος ξένων επενδυτών στον τουριστικό τομέα κουμπώνει γάντι με το να παντρεύεται κόσμος εδώ γενικά. Πολύ ωραία θα έρχεται κόσμος να ζει εδώ και θα παντρεύεται ανεξαρτήτως φύλου πλέον. “Μεγαλώνει το μάρκετ γκρουπ δηλαδή. Γιατί είμαστε γ@@ώ τα οικόπεδα, με θέα, με “ανοιχτά μυαλά” κτλ κτλ».


Πηγή