Survivor 2024: «Μπήκαν παρεάκια από πριν, εγώ ήμουν ο "άσχετος"» – «Κάρφωσε» τους Κόκκινους ο Χρήστος Βολικάκης (video)


Survivor 2024: «Μπήκαν παρεάκια από πριν, εγώ ήμουν ο "άσχετος"» – «Κάρφωσε» τους Κόκκινους ο Χρήστος Βολικάκης (video)


Διαφ.


Καλεσμένος στην εκπομπή, «Γειά σου», βρέθηκε ο Χρήστος Βολικάκης και αναφέρθηκε στο Survivor 2024 αλλά και τα λεγόμενα «παρεάκια» που υπάρχουν στις ομάδες. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση του Νίκου Γκάνου μετά την αποχώρησή του.

«Είμαι πολύ καιρό έξω από το παιχνίδι. Δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ, να προσπαθήσω να πείσω κάποιον ότι έχω πει αλήθεια. Εγώ ότι είπα, πριν την αποχώρησή μου, ήταν αλήθεια. Αυτά έζησα και είπα μόνο το 20% από όσα έζησα.

Ο Νίκος είναι φουντωμένος ακόμα. Έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τη Μαρία Αντωνά. Αυτά που λένε ότι είναι ψέματα φάνηκε από το βίντεο ότι δεν είναι. Ποιοι ήταν μπροστά και τι έλεγε η Μαρία και αν ήταν και ο Νίκος μπροστά. Εγώ είχα πάθει το διάστρεμμα, γύρισα από το νοσοκομείο και στο συμβούλιο ψήφισα τον Αλέξη. Από εκεί και πέρα ο Αλέξης είχε φαγωθεί να μάθει ποιος τον ψήφισε και ποιος όχι. Του λέω “πες μου τον λόγο που θες να μάθεις” και δεν μου το έλεγε.


Τότε δεν μίλησε κανένας και δεν μπορώ να δεχτώ σαν δικαιολογία ότι “δεν ήμουν καλά με τον Χρήστο οπότε δεν βγήκα να μιλήσω”. Είναι στρατηγική. Εγώ έχω μάθει στο ζωή μου να μην είμαι fake, να είμαι αληθινός. Σε όποιον αρέσω. Από την παραγωγή δεν έχω κανένα παράπονο. Οι παίκτες των κόκκινων μπήκαν από πριν παρεάκια. Οι περισσότεροι ήταν γνωστοί μεταξύ τους, εγώ ήμουν ο “άσχετος” εκεί μέσα.

Εγώ δεν θα πω για bullying. Ήταν σίγουρα ένας παίκτης (σσ Αλέξης Παππάς) – και οι παλιοί παίκτες γενικά – δασκαλεμένος, δουλεμένος, έχει ένα πλάνο, μία στρατηγική».

Survivor 2024: Έσταξε «δηλητήριο» η Πελαγία Καζολέα για την Κατερίνα Δαλάκα – «Δεν την συμπαθώ, είναι ψεύτικη με πολλή έπαρση»

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» παραχώρησε συνέντευξη την Κυριακή (25/2) η πρώην παίκτρια του Survivor, Πελαγία Καζολέα, η οποία δεν δίστασε να εκφράσει την αντιπάθειά της για την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Άγγελου Γεωργουδάκη για την σεμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor, Πελαγία Καζολέα, δήλωσε για τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης:

«Είναι κακό φέτος το Survivor, δεν βλέπω αληθινούς χαρακτήρες. Όλοι πάνε διαβασμένοι και το βλέπω λίγο περίεργο. Οι νέοι κανόνες είναι μια ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες. Η Ασημίνα είναι από τα πρόσωπα που της έχει δώσει η παραγωγή ρόλο και ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι.

Survivor 2024: Έσταξε «δηλητήριο» η Πελαγία Καζολέα για την Κατερίνα Δαλάκα - «Δεν την συμπαθώ, είναι ψεύτικη με πολλή έπαρση»

Φέτος δεν είχα πρόταση για το Survivor. Δεν συμπαθώ ούτε την Κατερίνα Δαλάκα ούτε την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Γνώρισα την Κατερίνα το καλοκαίρι, το στυλ της δεν με αντιπροσωπεύει, είναι ψεύτικο και βλέπω πολλή έπαρση», είπε αρχικά η Πελαγία Καζολέα.

Η Πελαγία Καζολέα είπε επίσης: «Το Survivor με βοήθησε επαγγελματικά, θα ήταν χαρά μου να συμμετάσχω ξανά».


Πηγή