Συγκινεί η Ιωάννα Μαλέσκου για την μητρότητα: «Όταν αγκάλιασα την κόρη μου, ξαναγεννήθηκα» (video)


Συγκινεί η Ιωάννα Μαλέσκου για την μητρότητα: «Όταν αγκάλιασα την κόρη μου, ξαναγεννήθηκα» (video)


Διαφ.


Καλεσμένη στην εκπομπή, Μαμά-δες, βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία μίλησε εφ’όλης της ύλης.

Με την ευκαιρία, δείτε την αναφορά της παρουσιάστριας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Συγκινητική ήταν η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για την εμπειρία της μητρότητας και τις πρώτες στιγμές με την κόρη της.

«Οι στιγμές του τοκετού ήταν έντονες. Η μικρή δεν ήθελε να βγει, είχε ξεπεράσει και τις μέρες που μας είχαν δώσει. Πήγαμε αναγκαστικά με πρόκληση. Δεν ήθελα καισαρική, ήθελα όταν αποφασίσει εκείνη να βγει και να το ζήσω. Όταν την πήρα αγκαλιά είπαμε “εδώ είμαστε”, δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο. Κλαίω, συγκινούμαι, χαίρομαι και όταν ήρθε στην αγκαλιά μου ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα».

Δεν πίστευε στα αφτιά της η Μαλέσκου: «Όντως διέψευσε ο ΣΚΑΪ ότι δε με άφηναν να έχω τον σκύλο μου στο πλατό;» (video)

Έκπληκτη η Ιωάννα Μαλέσκου άκουγε τους δημοσιογράφους να της λένε πως ο ΣΚΑΪ διέψευσε τη δήλωσή της πως δεν της επέτρεπαν να έχει τον σκύλο της στην εκπομπή, την περίοδο που παρουσίαζε το «Love It».

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως οι ιθύνοντες της είχαν απαγορεύσει να το πηγαίνει στο πλατό, με την ίδια να μην μπορεί να καταλάβει που μπορεί να τους ενόχλησε το σκυλάκι της, αφού δεν είχε κάνει ούτε μια ζημιά – δείτε εδώ την συνέντευξη της.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον ΣΚΑΪ

«Όντως διέψευσε ο ΣΚΑΙ ότι δε με άφηναν να έχω τον σκύλο μου στο πλατό; Λέω μόνο αλήθειες. Δεν το έχω ακούσει, θα μπω να το κοιτάξω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ούτε έχω στείλει μήνυμα για κάτι που με ενόχλησε, αλλά δεν ξεχνώ. Όταν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα απαντήσω», συνέχισε σχετικά με τις αντιδράσεις της στα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να γίνονται για την ίδια από εκπομπές ή δημοσιογράφους.

«Δεν έχω δεχθεί μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη, που με έλεγαν Μενεγάκη της Κρήτης. Τι να μου πει; Έχει δίκιο ο Γιώργος Λιάγκας σε αυτό», σχολίασε στη συνέχεια μετά τα όσα είπε για τη σύγκριση μεταξύ τους, στα πρώτα βήματα της καριέρα της στην Αθήνα.


Πηγή