«Αλλάζει» το παιχνίδι ο Τάσος Αρνιακός – Παραμένει ο κίνδυνος την Τρίτη σε 5 περιοχές (video)


«Αλλάζει» το παιχνίδι ο Τάσος Αρνιακός – Παραμένει ο κίνδυνος την Τρίτη σε 5 περιοχές (video)


Διαφ.


Καιρός: Αραιές νεφώσεις αναμένονται σε όλη τη χώρα όπου κατα τόπους θα πυκνώνουν, ενώ σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση στην πορεία της ημέρας θα σημειωθούν στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με τον υδράγυρο να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Εξασθενούν τα φαινόμενα – Ποιες περιοχές παραμένουν «κόκκινο πανί»

Περιορίζονται βαθμιαία τα έντονα φαινόμενα, σήμερα Δευτέρα (26/2), στην ανατολική νησιωτική χώρα, επηρεάζοντας τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και από αύριο το πρωί θα εξασθενήσουν, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Νωρίτερα, ο Οδοντωτός στα Καλάβρυτα «έμεινε» λόγω των κατολισθήσεων και 90 επιβάτες εγκλωβίστηκαν.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις. Ειδικότερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Τη Δευτέρα (26-02-24) στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα), τις ανατολικές Κυκλάδες, την Ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη (27-02-24) τα έντονα φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι το πρωί στις νότιες περιοχές των Δωδεκανήσων και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ

«Κεραυνός» από την Χριστίνα Σούζη: «Τις επόμενες 5-6 μέρες προσέξτε γιατί ο καιρός…»

Προσοχή οφείλουμε να δείξουμε στα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών, όπως επισημαίνει και η Χριστίνα Σούζη, η οποία μέσω ΣΚΑΪ ανέφερε, ότι για τις επόμενες 5-6 μέρες ο καιρός θα είναι βροχερός, με το ένα βαρομετρικό χαμηλό να μας επισκέπτεται μετά το άλλο, αν και ο Τάσος Αρνιακός έφερε μια ανατρεπτική πρόγνωση.

Σύμφωνα με την έμπειρη μετεωρολόγο, σήμερα (26/2) θα έχουμε κατά διαστήματα βροχές έως το απόγευμα στην Αττική, με τα φαινόμενα σε όλη την χώρα να υποχωρούν έως το βράδυ, τους ανέμους να πνέουν στα 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 20 βαθμούς. Η αυριανή (27/2) ημέρα θα είναι πιο ήρεμη, όμως τα βαρομετρικά χαμηλά θα έρθουν ξανά στην Ελλάδα έως την Παρασκευή (1/3), με βροχές και ελαφρά πτώση της θερμοκρασίας, προτού το Σάββατο (2/3) σταματήσουν τα φαινόμενα.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή