Χώρισαν και της ζήτησε πίσω το νεφρό που της είχε δώσει


Χώρισαν και της ζήτησε πίσω το νεφρό που της είχε δώσει


Διαφ.


Οι διαζυγικές διαδικασίες μπορεί να εξελιχθούν σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό είναι αναμφισβήτητο. Συχνά, οι χωρισμοί συνδέονται με διαφορές σχετικά με περιουσιακά θέματα, κατοικίες, οικονομικά, και περιλαμβάνουν, σε ορισμένες περιπτώσεις, την κηδεμονία των παιδιών. Έχει όμως ακούσει κανείς ποτέ για μια περίεργη υπόθεση διαζυγίου που εστιάζει σε ένα νεφρό;

Αυτό συνέβη όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα έφτασαν στα δικαστήρια μετά το χωρισμό τους. Ο Δρ. Richard Batista ζήτησε από την πρώην σύντροφό του, Dawnell, να επιστρέψει το νεφρό που της είχε δωρίσει ή να καταβάλει 1,2 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε επίσης: Σαν σενάριο ρομαντικής ταινίας: Γυναίκα χάρισε στον έναν αδερφό το νεφρό και στον άλλο την… καρδιά της

Χώρισαν και της ζήτησε πίσω το νεφρό που της είχε δώσει

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 1990 και απέκτησε τρία παιδιά. Ο Δρ. Μπατίστα υποστήριξε πως ο γάμος τους είχε ήδη λυθεί λόγω των συνεχών ιατρικών προβλημάτων της συζύγου του. Μετά από δύο ανεπιτυχείς μεταμοσχεύσεις νεφρού στη σύζυγό του, ο Richard αποφάσισε να προσφέρει ένα από τα νεφρά του για να σώσει τη ζωή της και να διατηρήσει τον γάμο τους.

Παρότι το δώρο του σώζει τη ζωή της Dawnell, η πράξη αποδεικνύεται “κατάρα” για τον γάμο τους, καθώς λίγα χρόνια μετά, υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Ο Δρ. Μπατίστα κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι, μετά την εξιτήρια της από το νοσοκομείο, είχε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον και τον πρόδωσε. Αποφάσισε, συνεπώς, να κινηθεί νομικά εναντίον της γάμου τους και να υποβάλει ένα επείγον αίτημα ως μέρος εξωδικαστικής συμφωνίας. Έτσι, ζήτησε να του επιστραφεί το δωρεάν δωρηθέν νεφρό ή αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων λιρών.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δρ Μπατίστα δεν κατάφερε να πάρει ούτε το νεφρό ούτε την αποζημίωση κατά τη διάρκεια της δίκης…


Πηγή