Στον «πάγο» η Κέιτ Μίντλετον – «Με τον Ουίλιαμ πλέον τα παιδιά»


Στον «πάγο» η Κέιτ Μίντλετον – «Με τον Ουίλιαμ πλέον τα παιδιά»


Διαφ.


Η είδηση ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να μην παραστεί στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος ήταν νονός του, προκάλεσε ερωτήματα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην εμφανιστεί και γι’ αυτό φούντωσαν οι φήμες ότι κάτι συνέβη με την υγεία της συζύγου του. Ο διάδοχος του θρόνου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απουσία του.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή που επικαλείται η εφημερίδα Daily Mirror, η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ σχετίζεται με την ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, από την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι καλά», είπε η ίδια πηγή. Σύμφωνα με την Daily Mail, το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον «τα πηγαίνει καλά».

Ο διάδοχος του θρόνου φέρεται να τηλεφώνησε στην οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που παρακολουθούσε τη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για να τους ενημερώσει ότι δεν μπορούσε να παραστεί.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Daily Mail αποκάλυψε ότι η Κέιτ Μίντλετον συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά για διακοπές στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ. «Η Κάθριν αναρρώνει καλά. Ανυπομονούσε για μια αλλαγή σκηνικού και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεδώσουν με τον Ουίλιαμ», δήλωσε ανώνυμα στην εφημερίδα ένας φίλος.

Σκούρα τα πράγματα: Ο Βασιλιάς Κάρολος ζήτησε την ευχή του Γέροντα Εφραίμ

Για τη σχέση του βασιλιά Καρόλου με τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου Γέροντα Εφραίμ αναφέρεται δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.

Ο βασιλιάς Κάρολος μετά την διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο ζήτησε την στήριξη του ενός ελληνορθόδοξου του Γέροντα Εφραίμ. Όπως αναφέρει η Telegraph του ζήτησε πνευματικές συμβουλές μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Οι δυο τους γνωρίζονταν από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν ο βασιλιάς επισκέφθηκε πολλές φορές τη μονή Βατοπεδίου του Γέροντα Εφραίμ στο Άγιο Όρος στην Ελλάδα. Και από τότε έχουν αναπτύξει μια φιλία. Ο Γέροντας Εφραίμ, μάλιστα φέρεται να δήλωσε ότι μίλησε με τον μονάρχη αφού ο βασιλιάς τον προσέγγισε.


Η Telegraph αναφέρει ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει επισκεφθεί 8 φορές τη μονή Βατοπαιδίου και μάλιστα έχει το δικό του κατάλυμα στο χώρο.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος, βαπτίστηκε στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, αν και αργότερα μεταστράφηκε στον αγγλικανισμό πριν παντρευτεί την πριγκίπισσα Ελισάβετ, η οποία στη συνέχεια έγινε βασίλισσα.


Πηγή