Δράμα για την Ελένη Μενεγάκη σε φουσκωτό: «Σκάει κατευθείαν επάνω μου και πέφτει κάτω…» (video)


Δράμα για την Ελένη Μενεγάκη σε φουσκωτό: «Σκάει κατευθείαν επάνω μου και πέφτει κάτω…» (video)


Διαφ.


Θρίλερ στη θάλασσα για την Ελένη Μενεγάκη: Ένα βίντεο με έναν Νορβηγό ρεπόρτερ που την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση, είδε ένα ψάρι να προσγειώνεται στο κεφάλι του, πρόβαλλε στη στήλη του στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Τρίτης (27/2) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Με αφορμή το βίντεο αυτό, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην ίδια όταν πριν χρόνια, ενώ ταξίδευε για Άνδρο με την οικογένειά της και ένα καλαμάρι προσγειώθηκε στο κεφάλι της.

«Μου έχει τύχει το ίδιο με καλαμάρι, στο φουσκωτό, με κακό καιρό. Ήμασταν μέσα με τα παιδιά, περνούσαμε κάβο ντόρο, τι το θέλαμε; Είχαμε φύγει κατακαλόκαιρο και μπήκαμε σε φουρτούνα. Εκεί στη μαυρίλα που κρατιόμουν έτσι κι έλεγα «γιατί ανέβηκα, αφού τη φοβάμαι τη θάλασσα;», σκάει ένα καλαμάρι κατευθείαν επάνω μου και πέφτει κάτω. Και λέω τι είναι αυτό;», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας για τα παιδικά χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη: «Μέναμε σε διπλανές πολυκατοικίες και πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο – Δίναμε ραντεβού κάθε πρωί στη γωνία»

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, που σε ένα βαθμό συνδυάστηκαν από τη συνύπαρξή του με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία έμενε πολύ κοντά και, μάλιστα, πήγαινε στο ίδιο σχολείο στον Κολωνό.

Ο γνωστός παρουσιαστής προσυπέγραψε τις αναφορές της συναδέλφου του για το πόσο εσωστρεφείς ήταν στα παιδικά τους χρόνια, σε αντίθεση με όσα βλέπουμε τώρα στις τηλεοπτικές κάμερες και από τους δύο, λέγοντας πως έκαναν αρκετή παρέα για τρεις τάξεις στο Δημοτικό, ενώ επεσήμανε πως, φυσικά, ήταν η πιο όμορφη του σχολείου.

«Μπορεί στη δουλειά μου να είμαι φωνακλάς και να μη βάζω γλώσσα μέσα μου, αλλά ως παιδί ήμουν πολύ μοναχικός και έτσι είμαι και τώρα. Η Ελένη ήταν επίσης ένα πολύ εσωστρεφές κορίτσι. Πηγαίναμε μαζί για τρεις τάξεις στο 23ο Δημοτικό Κολωνού, μετά χαθήκαμε.

Μέναμε σε διπλανές πολυκατοικίες, ήμασταν δύο παιδάκια μόνα τους ουσιαστικά λόγω της εσωστρέφειάς μας. Δίναμε ραντεβού στη γωνία και περπατούσαμε 15 λεπτά, για να πάμε στο σχολείο. Η Ελένη ήταν φυσικά η πιο όμορφη του σχολείου», ανέφερε ο Λιάγκας.


Πηγή