Σώθηκε από θαύμα: Καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά (video)


Σώθηκε από θαύμα: Καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά (video)


Διαφ.


Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (28/2) στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κοντά στην αμερικανική πρεσβεία. Με την ευκαιρία, δείτε ποιανού γιός είναι ο άνδρας που απανθρακώθηκε σε τροχαίο στον Αλμυρό Βόλου.

Η κολόνα λύγισε από τη σύγκρουση

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέβαινε, περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα, τη λεωφόρο, στο ύψος του Ιπποκρατείου, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η κολόνα λύγισε.

Σώθηκε από θαύμα

Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τραύματα ή μώλωπες και γι΄αυτόν τον λόγο δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, παρόλο που στο σημείο είχε φθάσει το ΕΚΑΒ.

Θανάσιμος τραυματισμός 26χρονου μοτοσυκλετιστή σε τροχαίο στην Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας

Τραγικό τροχαίο με θύμα έναν νεαρό αναβάτη μοτοσυκλέτας, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (25/2) στην ΕΟ Βόλου- Λάρισας στο ύψος της ΒΙΠΕ. Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει το βίντεο από το θανάσιμο τροχαίο στην Πάτρα.

Ο άτυχος νεαρός κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από την μοτοσυκλέτα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο νεαρός προηγουμένως ήταν στον Ριζόμυλο για να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ριζομύλου – Θησέα Αγριάς, από όπου και επέστρεφε στο Βόλο. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης όσοι τον είχαν δει λίγο πριν, είναι σοκαρισμένοι.

Το ΕΚΑΒ έφτασε αφού ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς, αλλά για τον άτυχο 26χρονο ήταν πλέον αργά. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Θανάσιμος τραυματισμός 26χρονου μοτοσυκλετιστή σε τροχαίο στην Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας


Πηγή