«Παρέλαση» κακοκαιρίας από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Το δύσκολο 48ωρο ξεκινά…»


«Παρέλαση» κακοκαιρίας από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Το δύσκολο 48ωρο ξεκινά…»


Διαφ.


Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο (29/2) με τον Μάρτη πλέον την Παρασκευή να μπαίνει πολύ βροχερός, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Ο μετεωρολόγος του Mega έκανε λόγο για κακοκαιρία που θα πλήξει άμεσα τη χώρα και θα «κάτσει» μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ υπάρχουν περιοχές που θα πληγούν σε μεγάλο βαθμό και άλλες που θα δουν μόνο τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικότερη πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο:

«Τσέκαρε» το χειρότερο σενάριο ο Τάσος Αρνιακός – «Ρωσικό ψύχος στη χώρα από…»

Ο Τάσος Αρνιακός έκανε αποκάλυψη για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας, τονίζοντας πως ενδέχεται να έρθουν ψυχρές μάζες στην Αττική, να χαλάσει ξανά ο καιρός και να πέσει η θερμοκρασία.

Μάλιστα οι ψυχρές θερμοκρασίες, έρχονται από την Ρωσία και θα επηρεάσουν την χώρα γύρω στις 7 του Μάρτη! Την ίδια ώρα, «ψυχρό μέτωπο» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Σφοδρή κακοκαιρία θα μας σαρώσει μέχρι…»

Αρχικά έρχεται νέα κακοκαιρία στην Ελλάδα από αύριο (29/2) και θα μας επηρεάσει για περίπου 3 μέρες, με βροχές, καταιγίδες και χαλάδι, αλλά και με τα 18άρια να διατηρούνται. Αυτή η καιρική διαταραχή δειχνει να είναι αρκετά σοβαρή και να δώσει έντονα φαινόμενα.

«Κρανίου τόπος» η χώρα από την Πέμπτη (29/2) – Σήμανε συναγερμό ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Καιρός: Αν και δεν θα λείψουν και σήμερα και αύριο ως το απόγευμα κάποιες τοπικές βροχές, η ουσιαστική επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης (29/2) και από τα δυτικά, σύμφωνα με το μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Η Παρασκευή (1/3) θα είναι μια πολύ βροχερή ημέρα και με καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία πάντως τις δύο τελευταίες ημέρες του χειμώνα θα είναι αρκετά πάνω από τα κανονικά. Θα φτάσει τοπικά και τους 20 βαθμούς.

Συνολικά ο χειμώνας για την Αθήνα θα είναι ίσως ο πιο ζεστός από το 1936. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί θα φτάνουν τα 7 και τοπικά στο Ιόνιο τα 8 μποφόρ.

Το Σάββατο αν και γενικά θα υπάρχει βελτίωση του καιρού δεν θα λείψουν οι τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Σήμερα και αύριο στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με κάποιες τοπικού χαρακτήρα βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ίδιος θα είναι ο καιρός σήμερα και αύριο με τοπικές βροχές και το θερμόμετρο το μεσημέρι να δείχνει 16 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή