«Τσέκαρε» το χειρότερο σενάριο ο Τάσος Αρνιακός – «Ρωσικό ψύχος στη χώρα από…»


«Τσέκαρε» το χειρότερο σενάριο ο Τάσος Αρνιακός – «Ρωσικό ψύχος στη χώρα από…»


Διαφ.


Ο Τάσος Αρνιακός έκανε αποκάλυψη για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας, τονίζοντας πως ενδέχεται να έρθουν ψυχρές μάζες στην Αττική, να χαλάσει ξανά ο καιρός και να πέσει η θερμοκρασία.

Μάλιστα οι ψυχρές θερμοκρασίες, έρχονται από την Ρωσία και θα επηρεάσουν την χώρα γύρω στις 7 του Μάρτη! Την ίδια ώρα, «ψυχρό μέτωπο» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Σφοδρή κακοκαιρία θα μας σαρώσει μέχρι…»

Αρχικά έρχεται νέα κακοκαιρία στην Ελλάδα από αύριο (29/2) και θα μας επηρεάσει για περίπου 3 μέρες, με βροχές, καταιγίδες και χαλάδι, αλλά και με τα 18άρια να διατηρούνται. Αυτή η καιρική διαταραχή δειχνει να είναι αρκετά σοβαρή και να δώσει έντονα φαινόμενα.

«Κρανίου τόπος» η χώρα από την Πέμπτη (29/2) – Σήμανε συναγερμό ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Καιρός: Αν και δεν θα λείψουν και σήμερα και αύριο ως το απόγευμα κάποιες τοπικές βροχές, η ουσιαστική επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης (29/2) και από τα δυτικά, σύμφωνα με το μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Η Παρασκευή (1/3) θα είναι μια πολύ βροχερή ημέρα και με καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία πάντως τις δύο τελευταίες ημέρες του χειμώνα θα είναι αρκετά πάνω από τα κανονικά. Θα φτάσει τοπικά και τους 20 βαθμούς.

Συνολικά ο χειμώνας για την Αθήνα θα είναι ίσως ο πιο ζεστός από το 1936. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί θα φτάνουν τα 7 και τοπικά στο Ιόνιο τα 8 μποφόρ.

Το Σάββατο αν και γενικά θα υπάρχει βελτίωση του καιρού δεν θα λείψουν οι τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Σήμερα και αύριο στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με κάποιες τοπικού χαρακτήρα βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ίδιος θα είναι ο καιρός σήμερα και αύριο με τοπικές βροχές και το θερμόμετρο το μεσημέρι να δείχνει 16 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή