Στην πρώτη γραμμή ο Βασίλης Μπισμπίκης – Ηχηρό παρών στην πορεία για τα Τέμπη (photos)


Στην πρώτη γραμμή ο Βασίλης Μπισμπίκης – Ηχηρό παρών στην πορεία για τα Τέμπη (photos)


Διαφ.


Παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη «μαύρη» επέτειο ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Σε ολόκληρη τη χώρα από το πρωί διοργανώνονται συγκεντρώσεις στη μνήμη των 57 αυτών ανθρώπων ζητώντας να αποδωθούν ευθύνες στους υπαίτιους του δυστυχήματος. Το κέντρο μάλιστα της Αθήνας, μοιάζει απροσπέλαστο αφού από νωρίς πλήθος κόσμους σπεύδει στο συλλαλητήριο.

Σε ολόκληρη τη χώρα από το πρωί διοργανώνονται πορείες και συλαλλητήρια στη μνήμη των 57 αυτών ανθρώπων ζητώντας να αποδωθούν ευθύνες στους υπαίτιους του δυστυχήματος. Το κέντρο μάλιστα της Αθήνας, μοιάζει απροσπέλαστο αφού από νωρίς πλήθος κόσμους σπεύδει στο συλλαλητήριο.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο ζητώντας δικαίωση, είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός, που πολλές φορές έχει δείξει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι σε τέτοια θέματα, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί μαζί με τους χιλιάδες άλλους πολίτες για το δυστύχημα των Τεμπών.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Παρών στην πορεία για τα Τέμπη ο Βασίλης Μπισμπίκης

Παρών στην πορεία για τα Τέμπη ο Βασίλης Μπισμπίκης

Τέμπη: «Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου, θέλω δικαίωση» – Σπαράζει η μητέρα της Κλαούντια Λάτα έναν χρόνο μετά την τραγωδία

«Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου» είπε σπαρακτικά η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια, που έχασε τη ζωή της στην φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Η κυρία Λάτα, όπως αναφέρει το larissanet.gr, το μόνο που ζητά είναι να δικαστούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας και εφόσον κριθούν ένοχοι, να μπουν ξανά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. «Δικαίωση, μόνο δικαίωση», λέει ότι θέλει.

Παράλληλα, «Τον άχρηστο! Που να ξερα…» – Ξεσπά ο πατέρας των διδύμων που εξαϋλώθηκαν στο πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου (video)

«Μας κουνούσαν το δάχτυλο, αλλά δεν έχουν έρθει να μας πουν ξανά ότι τα τρένα είναι ασφαλή», λέει, εξηγώντας ότι η κόρη της φοβόταν να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο και προτιμούσε τον σιδηρόδρομο, επειδή θεωρούσε ότι είναι πιο ασφαλής.

«Γιατρίνα έχασα! Ήταν σπουδαία, έφτασε πολύ ψηλά και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω», λέει για την Κλαούντια η μητέρα της.


Πηγή