Tα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού Δημήτρη Καλλιβωκά


Tα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού Δημήτρη Καλλιβωκά


Διαφ.


Ο 94χρονος αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Καλλιβωκάς μετά την περιπέτεια υγείας, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Κρύβουν την αλήθεια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Το μεγάλο μυστικό βγαίνει στη φόρα

«Δεν περίμενα να εισπράξω τόση αγάπη από τον κόσμο. Τους ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά», ανέφερε ο ηθοποιός Δημήτρης Καλλιβωκάς, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σε επικοινωνία με είχε με την Espresso, ο 94χρονος ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την εφημερίδα όλον τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για εκείνον.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο «Αριστοκράτης του Ελληνικού Κινηματογράφου» Δημήτρης Καλλιβωκάς βιώνει δύσκολες στιγμές, αφού έπεσε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Ωστόσο σύμφωνα με την Espresso ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου χειρουργήθηκε στο πόδι του και έχει ξεπεράσει τον μετεγχειρητικό κίνδυνο, που φοβούνταν οι γιατροί λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Κρίσιμες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: Επιδεινώθηκε η κατάστασή της – Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

Στη ΜΕΘ του Ωνασείου νοσηλεύεται η Καίτη Γκρέυ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Οι θεράποντες ιατροί λένε πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Προχθές το απόγευμα η οικιακή βοηθός της ενημέρωσε τους οικείους της πως η 99χρονη τραγουδίστρια δεν τρώει, δύσκολα ανοίγει τα μάτια της. Ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, αλλά και φίλοι έσπευσαν στο σπίτι, με την Καίτη Γκρέυ να μην μιλάει και να μην ανταποκρίνεται σε όσα της έλεγαν.

Επιδείνωση της υγείας της Καίτη Γκρει

Ο γιατρός της έφτασε στο σπίτι και έκρινε απαραίτητο να μεταφερθεί η Καίτη Γκρέυ στο νοσοκομείο, καθώς έχει κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ οι παλμοί της έφταναν τους 190.

Στο Ωνάσειο σήμανε συναγερμός μόλις μεταφέρθηκε στα επείγοντα και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ρίξουν τους παλμούς της. Χαρακτήρισαν την κατάστασή της κρίσιμη και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ.


Πηγή