Ηλίας Λογοθέτης: Η στιγμή που ο Παύλος Κοντογιαννίδης ενημερώνεται για τον θάνατό του


Ηλίας Λογοθέτης: Η στιγμή που ο Παύλος Κοντογιαννίδης ενημερώνεται για τον θάνατό του


Διαφ.


Ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών, κάνοντας φτωχότερο το ελληνικό θέατρο. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο γιος του και επίσης ηθοποιός, Αλέξανδρος Λογοθέτης με μια ανάρτηση στα Instagram Stories του.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Λιούις

Η εκπομπή Πρωινό και ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος επικοινώνησε με συναδέλφους και φίλους του Ηλία Λογοθέτη, μεταξύ αυτών και ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο ηθοποιός δεν είχε ενημερωθεί για την απώλεια του συνεργάτη του και σοκαρισμένος είπε: «Όχι, όχι, όχι ρε φίλε. Πω, πω τι κρίμα…Είχαμε δουλέψει μαζί, πραγματικά δυσάρεστο. Ήταν ένα πνεύμα ελεύθερο, ένας καλλιτέχνης με τρομερές δυνατότητες, ένας διαβασμένος συνάνθρωπος, ίσως από τους πιο μορφωμένους συναδέλφους που υπήρξαν».

«Εμείς συνυπήρξαμε και καλλιτεχνικά και σε προσωπικό επίπεδο, ανθρώπινα και πολιτικά θα έλεγα, που είναι ένα πνεύμα για να συμπορευθείς μαζί του, θέλει δύναμη. Μπορώ να πω ότι κρατάω αυτό που μου έλεγε και θα το υποστηρίζω. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Μεγάλος, ο μεγάλος, των μεγάλων θα έλεγα… Πω, πω, φοβερή είδηση», ανέφερε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Μπορούσε να παίξει τα πάντα, ένα ρολίστας παγκοσμίου επιπέδου. Με φοβερό καυστικό χιούμορ, προχωρημένο, από αυτά που μου αρέσουν. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Είναι από τους πρώτους που ασπάστηκαν το σύνθημα του κινήματος που δημιουργήσαμε, “ο άνθρωπος, με τον άνθρωπο, για τον άνθρωπο», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Ευτυχώς έχω ακόμα τα πόδια μου» – Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Λογοθέτης για το τροχαίο με τη μηχανή πριν τα γυρίσματα για το «Νησί»

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, από την εποχή λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά «Το Νησί».

O ηθοποιός ανέφερε: «Είχα ένα ατύχημα σοβαρό με τη μηχανή, μία μέρα πριν ξεκινήσω τα βαριά μου γυρίσματα στο ”Νησί”. Έκατσα 5 μήνες εκτός. Σε αυτούς τους 5 μήνες άφησα τη μηχανή, πήρα αυτοκίνητο, γνώρισα την Ευσταθία, έκανα διακοπές, ανάρρωσα, άλλαξε η ζωή μου. Την άφησα τη μηχανή, μου τέλειωσε πολύ απότομα μετά από 30 χρόνια».

«Ήμουν σταματημένος στον δρόμο και μου ήρθε ένα μηχανάκι. Ευτυχώς έχω τα πόδια μου ακόμα. Θα μπορούσε να με είχε βρει στα πόδια. Δε με βρήκε όμως, όλα καλά», τόνισε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.


Πηγή