Survivor 2024: Τσάμπα ο κόπος! Με τόσα χρήματα αποχώρησε η Έλενα Αμανατίδου


Survivor 2024: Τσάμπα ο κόπος! Με τόσα χρήματα αποχώρησε η Έλενα Αμανατίδου


Διαφ.


Την Τετάρτη (28/02), οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια ακόμα αναμέτρηση στο Survivor 2024, όπου μία παίκτρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιες για αποχώρηση ήταν η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα (από την ομάδα των Κόκκινων) και η Χρύσα Χατζηγεωργίου (από την ομάδα των Μπλε).

Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε τον τελικό στόχο της αναμέτρησης, καθώς είχε καλύτερα στατιστικά από τις υπόλοιπες. Μαζί με τη Μαρία Αντωνά, κατέκτησαν γρήγορα τις απαραίτητες νίκες, αφήνοντας τις Έλενα Αμανατίδου και Χρύσα Χατζηγεωργίου να αντιμετωπίσουν τη δική τους μονομαχία.

Τελικά, η παίκτρια που έμεινε πίσω και αναγκάστηκε να αποχωρήσει ήταν η Έλενα Αμανατίδου, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της.

Η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς ήταν πολύ λίγες μέρες μέσα στο παιχνίδι και δεν πρόλαβε να το χαρεί.

Η 25χρονη Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Στίβου 100μ. ήταν μία από τις νέες προσθήκες και έφυγε πριν ακόμα βρει τα πατήματά της.

“Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα να το ζήσω. Μου αφήνει μια καλή ανάμνηση. Δεν κατάφερα να εκπληρώσω τον στόχο μου. Δεν ξέρω τι να πω, τα έχω χαμένα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πόσα λεφτά αποχώρησε από το Survivor η Έλενα Αμανατίδου

Η αμοιβή της Έλενας Αμανατίδου ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Η παίκτρια έμεινε τρεις εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι, συνεπώς 3.000 ευρώ είναι το ποσό που βάζει στον λογαριασμό της.


Πηγή