Survivor 2024: Τον «χρύσωσε» ο Ατζούν – Το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Ροναλντίνιο για να μπει στο παιχνίδι!


Survivor 2024: Τον «χρύσωσε» ο Ατζούν – Το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Ροναλντίνιο για να μπει στο παιχνίδι!


Διαφ.


Survivor 2024: Ο Ροναλντίνιο πριν από λίγες μέρες έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον Άγιο Δομίνικο, ενθουσιάζοντας παίκτες και τηλεθεατές.

Όπως ήταν φυσικό τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Τουρκία, προέκυψαν ερωτηματικά σχετικά με το πόσα χρήματα πήρε ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ, για να παίξει ποδοβόλεϊ με τους συμμετέχοντες στο reality επιβίωσης. Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, έδωσε στον Ροναλντίνιο ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 93.000 και 140.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 29/02 Άγριος καυγάς με Σταυρούλα και Περπατάρη πίσω από τις κάμερες – Τι συνέβη;

«Η επίσκεψη του αγαπημένου μου φίλου Ροναλντίνιο στο Survivor μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Θέλουμε να τον δούμε σε έναν αγώνα της Χαλ Σίτι το συντομότερο δυνατό», είχε πει ο Τούρκος παραγωγός.

Survivor 2024: Τσάμπα ο κόπος! Με τόσα χρήματα αποχώρησε η Έλενα Αμανατίδου

Την Τετάρτη (28/02), οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια ακόμα αναμέτρηση στο Survivor 2024, όπου μία παίκτρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιες για αποχώρηση ήταν η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα (από την ομάδα των Κόκκινων) και η Χρύσα Χατζηγεωργίου (από την ομάδα των Μπλε).

Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε τον τελικό στόχο της αναμέτρησης, καθώς είχε καλύτερα στατιστικά από τις υπόλοιπες. Μαζί με τη Μαρία Αντωνά, κατέκτησαν γρήγορα τις απαραίτητες νίκες, αφήνοντας τις Έλενα Αμανατίδου και Χρύσα Χατζηγεωργίου να αντιμετωπίσουν τη δική τους μονομαχία.

Τελικά, η παίκτρια που έμεινε πίσω και αναγκάστηκε να αποχωρήσει ήταν η Έλενα Αμανατίδου, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της.

Η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς ήταν πολύ λίγες μέρες μέσα στο παιχνίδι και δεν πρόλαβε να το χαρεί.

Η 25χρονη Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Στίβου 100μ. ήταν μία από τις νέες προσθήκες και έφυγε πριν ακόμα βρει τα πατήματά της.

“Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα να το ζήσω. Μου αφήνει μια καλή ανάμνηση. Δεν κατάφερα να εκπληρώσω τον στόχο μου. Δεν ξέρω τι να πω, τα έχω χαμένα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πόσα λεφτά αποχώρησε από το Survivor η Έλενα Αμανατίδου

Η αμοιβή της Έλενας Αμανατίδου ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Η παίκτρια έμεινε τρεις εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι, συνεπώς 3.000 ευρώ είναι το ποσό που βάζει στον λογαριασμό της.


Πηγή