Οι προσευχές εισακούστηκαν: Εκτός κινδύνου αλλά με βαριά τραύματα η 22χρονη που μαχαιρώθηκε από τον Ιρακινό στην Ερμού


Οι προσευχές εισακούστηκαν: Εκτός κινδύνου αλλά με βαριά τραύματα η 22χρονη που μαχαιρώθηκε από τον Ιρακινό στην Ερμού


Διαφ.


Την επόμενη Τρίτη (05.03.24) ο Ιρακινός που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 22χρονη γυναίκα στην Ερμού αναμένεται να απολογηθεί. Η επίθεση συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (01.03.24) και οδήγησε την γυναίκα στην εντατική με σοβαρά τραύματα.

Σήμερα το πρωί, Σάββατο, ο Ιρακινός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, καθώς επιτέθηκε με το μαχαίρι σε μια νεαρή κοπέλα που κινούταν προς τη δουλειά της στην Ερμού, μια μέρα μεσημέρι γεμάτη από κόσμο.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου, ενώ ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμού.

Η γυναίκα δεν χρειάζεται αναπνευστήρα και είναι εκτός κινδύνου, αλλά τα τραύματά της από το μαχαίρι είναι σοβαρά. Χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω ρήξης διαφράγματος και σοβαρών τραυμάτων στον πνεύμονα, με ένα σπασμένο πλευρό.

Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι γιατροί, εκείνο που την έσωσε, ήταν το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της και έτσι το μαχαίρι, με το οποίο της επιτέθηκε ο Ιρακινός, την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Από την πλευρά του ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, υποστήριξε στις αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».


Πηγή