Survivor 2024 spoiler 03/03: 4 μάχες για την ασυλία! Αυτός θα είναι ο ρόλος του MVP από εδώ και πέρα


Survivor 2024 spoiler 03/03: 4 μάχες για την ασυλία! Αυτός θα είναι ο ρόλος του MVP από εδώ και πέρα


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 03/03: Αλλάζουν τα δεδομένα από αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2024 με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει μια σπουδαία αλλαγή στους παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών.

Τι είναι αυτό που αλλάζει; Όπως σας έχει ανακοινώσει το Athensmagazine.gr από το πρωί του Σαββάτου (02/03) οι μάχες για τις ασυλίες, από εδώ και στο εξής, θα είναι 4 και όχι 3. Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι δύο ομάδες θα μάχονται για τις ασυλίες και Πέμπτη θα έχουμε το έπαθλο της επικοινωνίας και την μάχη για την αποχώρηση της εβδομάδας.

Εύλογα τώρα δημιουργείται το ερώτημα τι θα συμβεί με τον MVP. Κι αυτό διοτί μέχρι σήμερα ο καλύτερος, αγωνιστικά, παίκτης της εβδομάδας ήταν και αυτός που έδινε τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποια «εξουσία» θα έχει πλέον στα χέρια του, αφού οι τέσσερις υποψήφιοι θα προκύπτουν αγωνιστικά;

Survivor spoiler 03/03: Αυτός θα είναι ο νέος ρόλος του MVP

Πλέον ο MVP δεν θα παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο, οπότε δεν θα χρειάζεται να γίνεται τέτοια «σφαγή» ώστε να τον εξασφαλίζει η μία ή η άλλη ομάδα. Πλέον ο MVP θα δίνει τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση, μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ισοψηφία στην τελευταία ψηφοφορία για την ασυλία. Ανούσιο δηλαδή…

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς η νέα εβδομάδα Survivor 2024 ξεκινάει απόψε με τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο… Όσο για τα οριστικά spoilers της πρώτης ασυλίας, μόλις το έχουμε στα χέρια μας θα σας το μεταφέρουμε… Γι’ αυτό μην φεύγετε λεπτό.

Δείτε προς το παρόν το trailer του επεισοδίου της Κυριακής (03/03):


Πηγή