Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης – «Φοβάται, δεν μπορεί να κοιμηθεί…»


Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης – «Φοβάται, δεν μπορεί να κοιμηθεί…»


Διαφ.


Ανατριχίλα προκάλεσε η υπόθεση της επίθεσης στην 22χρονη στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι με μαχαίρι, μπροστά στα μάτια των περαστικών, με την ίδια ευτυχώς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά να βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, όπως αναφέρει και ο πατέρας της.

Ο Ιρακινός δράστης, που μαχαίρωσε την κοπέλα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας αψηφώντας τον κόσμο που έκανε τη βόλτα του, θα οδηγηθεί σήμερα (4/3) ή την Τρίτη (5/3) στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρακινός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές ότι η κοπέλα ήταν «κατάσκοπος και «τον παρακολουθούσε». «Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 22χρονης

Σύμφωνα με το MEGA, ο πατέρας της 22χρονης που ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», είπε πως η κόρη του φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια στο θάλαμο του νοσοκομείου.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, μιλώντας στο MEGA, είπε για την κατάσταση της υγείας της: «Μπήκα χθες (σ.σ. Σάββατο) 15 λεπτά και την είδα. Έχει ξυπνήσει. Λίγο τώρα καλύτερα είναι. Μιλήσαμε λίγο εκεί όσο μας άφησαν. Είναι αισιόδοξοι αλλά αυτό που φοβούνται είναι το διάφραγμα, γιατί ακόμα παίρνει ανάσα με το μηχάνημα. Δεν μπορεί από το διάφραγμα να ανασάνει καλά».

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του από τη μια στιγμή στην άλλη χρειάστηκε να «παλέψει» για την ζωή της, και μάλιστα άνευ λόγου κι αιτίας.

Όσον αφορά στα πρώτα της λόγια με το που συνήλθε από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (2/3), ήταν να ρωτήσει τον πατέρα της εάν ο δράστης είναι στη φυλακή. Η άτυχη κοπέλα έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Σύμφωνα με το Mega, συγκλονίζουν οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης σχετικά με τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή που δέχτηκε την επίθεση το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς ήταν σκισμένα από τις μαχαιριές και γεμάτα αίματα. Οι γιατροί θεωρούν πως την έσωσε το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη, καθώς το μαχαίρι του Ιρακινού την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς την καρδιά.

«Ο δράστης είναι στη φυλακή;» – Τα πρώτα λόγια της 22χρονης μέσα από τη ΜΕΘ (video)

Στην Εντατική παραμένει η φοιτήτρια που δέχθηκε την πισώπλατη μαχαιριά από άγνωστο άνδρα στην Ερμού, ενώ ο 32χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη (5/3).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, όπως δηλώνει ο πατέρας της 22χρονης, η κοπέλα φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια, ενώ τα πρώτα της λόγια ήταν αν ο δράστης είναι στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η νεαρή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο εξάδελφος της 22χρονης, που μίλησε το Σάββατο στο MEGA, είπε ότι η φοιτήτρια μαχαιρώθηκε πισώπλατα μέρα μεσημέρι ενώ έδειξε το μπουφάν της και όπως είπε, «όχι απλά είναι σκισμένο, είναι διαμελισμένο στα δύο».

Η επίθεση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ η Ερμού ήταν γεμάτη κόσμο και η κοπέλα πήγαινε στην δουλειά της, όπως έκανε κάθε ημέρα. Λίγο πριν φτάσει στο κατάστημα, ο δράστης την πλησίασε και την μαχαίρωσε στην πλάτη, που μάλιστα το έστριψε προς τα κάτω.

«Έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα, πνεύμονας, διάφραγμα, έφτασε κοντά στο στομάχι. Είναι σφάξιμο. Με το που το κάνει αυτό μένει ακίνητος, το παίζει τρελός. Πώς έβαλε δικηγόρο και εμένα η ξαδέλφη μου τώρα είναι στην εντατική;», είπε ακόμη ο εξάδελφός της.


Πηγή