Πραγματικός Καβαλάρης ο Στέφανος Κασσελάκης: Του χάρισαν άλογο, ξεκίνησε τις βόλτες και τον καμάρωσε όλο το χωριό


Πραγματικός Καβαλάρης ο Στέφανος Κασσελάκης: Του χάρισαν άλογο, ξεκίνησε τις βόλτες και τον καμάρωσε όλο το χωριό


Διαφ.


Χτες Κυριακή (3/3), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στο Δρέπανο της Αργολίδας. Κατά την επίσκεψή του, παρέα με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, παρευρέθηκαν στη «2η Γιορτή Μανταρινιού», εξερευνώντας περίπτερα με τοπικά προϊόντα βασισμένα στο φημισμένο μανταρίνι της περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στέφανος Κασσελάκης: Έκανε βόλτα με τη «Σελήνη»

Λίγο μετά την περιήγηση στα περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα, κάτοικος της περιοχής χάρισε στον Στέφανο Κασσελάκη την «Σελήνη», ένα πανέμορφο άλογο μόλις 2 ετών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού φωτογραφήθηκε με πολίτες, έκανε βόλτα με το άλογο στην περιοχή.

Στέφανος Κασσελάκης: Νέος γάμος με τον Τάιλερ Μακμπέθ – Πότε και πού θα γίνει το μυστήριο

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ είναι ήδη παντρεμένοι με το γάμο τους στην Νέα Υόρκη, όμως ετοιμάζονται να τελέσουν ξανά το μυστήριο, και αυτή την φορά στην Ελλάδα.

Μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του, αποφάσισαν να παντρευτούν και στη χώρα μας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Εspresso και της Βίβιαν Μπενέκου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη, την ίδια στιγμή που οι εξελίξεις στο κόμμα του είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι πρώτες προσκλήσεις ήδη έχουν αποσταλεί και οι καλεσμένοι φαίνεται πως είναι εκατοντάδες μιας και το ζευγάρι φέρεται να θέλει να προσδώσει όσο πιο επίσημο χαρακτήρα γίνεται στην τελετή. Μάλιστα, οι καλεσμένοι δεν θα είναι μόνο από τη χώρα μας, αλλά και από το εξωτερικό.

«Κολυμπά» στα πλούτη ο Στέφανος Κασσελάκης: Το υπέρογκο ποσό που έδωσε για το νέο του σπίτι στο Κολωνάκι

Τον πλήρη απογαλακτισμό του από τον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα επιχείρησε στην σημερινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσελάκης. Περιγράφοντας πως «κέρδισα με το σπαθί τις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ισχύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας μου έδωσε μηχανισμό», ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε πως «δεν με βοήθησε να εκλεγώ ο Τσίπρας», κλείνοντας το κεφάλαιο του «κύκλου 2015-2019» για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κ. Κασσσελάκης, ο οποίος αγόρασε σπίτι 250 τ.μ. στο Κολώνακι αξίας 1,7 εκατ. ευρώ, υπεραμύνθηκε του lifestyle, λέγοντας ότι οφείλει κάθε πολιτικός να είναι διαυγής και οι πολίτες να γνωρίζουν τι πράττει στο σπίτι του, παρέμεινε ασαφής, ωστόσο, ως προς την επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτός Ελλάδας. «Έχω μερικά μερίσματα χωρίς εγώ να είμαι στη διοίκηση» απάντησε αναφορικά με το επαγγελματικό του στάτους και πρόσθεσε πως «θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να μεταφέρω όλες τις δραστηριότητες εντός Ελλάδας». Ωστόσο, «δεν είναι ανάγκη να μπούμε σε ανάλυση τι έχω και τι δεν έχω» υποστήριξε, όταν ρωτήθηκε αν έχει υπό την κατοχή του «αστακοκάραβα».

Ως προς τον εκλογικό στόχο του κόμματος στις Ευρωεκλογές είπε «θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17,8%, θέλω να κάνουμε την ανατροπή», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε ότι θα μείνει στην Ελλάδα «για πάντα», σε συνέχεια των όσων είπε ο σύζυγός του, Τάιλερ, σε συνέντευξή του χθες, όπου τοποθέτησε τη διαμονή τους στη χώρα σε ορίζοντα δεκαετίας.


Πηγή