«Τσαλακώνει» τη χαρά η Χριστίνα Σούζη για τον καιρό: «Μέχρι το βράδυ θα…» (video)


«Τσαλακώνει» τη χαρά η Χριστίνα Σούζη για τον καιρό: «Μέχρι το βράδυ θα…» (video)


Διαφ.


Βροχερός θα είναι σήμερα Τρίτη (5/3) ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, όπως προμηνύει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη.

Τα φαινόμενα που θα είναι τοπικά έντονα στην Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα ΝΑ.

Την ίδια στιγμή, «Σαρώνει» η κακοκαιρία εξπρές: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στην χώρα – «Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική, προβλήματα σε Πιερία και Τρίκαλα

Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Δυτικά και Βόρεια έως 14 με 15 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 18 βαθμούς.

Την Τετάρτη, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Οι Άνεμοι Δ – ΒΔ 3 με 5 στα Νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

«Βαρύ» το κλίμα από τον Τάσο Αρνιακό για την Τσικνοπέμπτη: Οι περιοχές της χώρας που δε θα ψήσουν λόγω κακοκαιρίας

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό εν όψει όλης της εβδομάδας, τονίζοντας πως η Τσικνοπέμπτη μάλλον… θα μας τα χαλάσει και ορισμένες περιοχές της χώρας δε θα μπορούν να ψήσουν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο έμπειρος μετεωρολόγος, τα φαινόμενα συνεχίζονται και σήμερα (5/3), αν κι έχουν φύγει ανατολικότερα, με τη θερμοκρασία έως 17 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν στα 7 μποφόρ, αφήνοντας και αύριο (6/3) υπολείμματα με χιόνια στα αρκετά ορεινά.

Την Τσικνοπέμπτη (7/3) η Μακεδονία και η Θράκη θα δουν έντονα φαινόμενα να έρχονται, ενώ στο τέλος της εβδομάδας μια ψυχρή μάζα θα κατεβάσει τον υδράργυρο στους 14-15 βαθμούς.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή