Τραγικό συμβάν στη Σαλαμίνα – Νεκρός βρέθηκε 39χρονος νωρίς το πρωί


Τραγικό συμβάν στη Σαλαμίνα – Νεκρός βρέθηκε 39χρονος νωρίς το πρωί


Διαφ.


Θανατηφόρο τροχαίο έγινε νωρίς το πρωί στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 8 και μισή, στην συμβολή των οδών Αίαντος και Ικάρου σημειώθηκε σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα. Νεκρός είναι ο οδηγός της μηχανής ηλικίας 39 χρόνων.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στη Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε ηλικιωμένη απέναντι από γνωστό κινηματογράφο – Σε σοβαρή κατάσταση η γυναίκα

Η μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή στη Σαλαμίνα, στοίχισε τη ζωή στον 39χρονο, που οδηγούσε το δίκυκλο. Το θανατηφόρο τροχαίο στη Σαλαμίνα προκάλεσε σοκ στους αυτόπτες μάρτυρες και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του θύματος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου σώθηκε, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.

Συγκλονίζει ο Μανώλης Κονταρός: «Ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου! Όταν αποφασίσω θα τον συναντήσω…» – Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή (Video)

Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, με αφορμή τη νέα του συνεργασία στο Cabana Live Stage με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή.

«Ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου! Όταν αποφασίσω θα τον συναντήσω…»

«Πριν 13 χρόνια δούλευα σε αυτό το μαγαζί όταν έπαθα το τροχαίο που μου σημάδεψε τη ζωή, είναι ένα σημαδιακό μαγαζί για μένα. Στην πρεμιέρα είχα άγχος. Όταν βγήκα και τραγούδησα, είδα την αμηχανία στο βλέμμα των φίλων μου.

Ήταν 6 το πρωί, ήμουν κουρασμένος και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου να κοιμηθώ. Και ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου. Η στάση του ανθρώπου που μου προκάλεσε το ατύχημα ήταν κακή. Του τηλεφώνησα, κάποια στιγμή όταν αποφασίσω, θα τον συναντήσω», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Για τις εμφανίσεις σε λαϊκά μαγαζιά ανέφερε: «Δεν αντιμετώπισα ποτέ άρνηση στο να εμφανίζομαι σε λαϊκά μαγαζιά και να τραγουδάω κρητικά τραγούδια. Μετάνιωσα που πριν χρόνια αρνήθηκα μια πρόταση να τραγουδήσω μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Μπάση, ένιωθα ότι πρόδιδα τους φίλους μου».

Τέλος ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για συνεργασίες που δεν δέχθηκε να κάνει στο παρελθόν: «Έχουν συμβεί παρεξηγήσεις και με έχουν προσβάλει, αλλά δεν είμαι αυτός που θα χαλάσω το γλέντι».

Επίσης, αναστάτωση προκάλεσε η πληροφορία ότι η Μαρινέλλα έπεσε και χτύπησε σοβαρά, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ιερά Οδό.


Πηγή