Τον «κάρφωσε» ο Στέλιος Κρητικός: «Για τον περισσότερο κόσμο είναι ένας τεράστιος σκηνοθέτης, για μένα ένα τίποτα» (video)


Τον «κάρφωσε» ο Στέλιος Κρητικός: «Για τον περισσότερο κόσμο είναι ένας τεράστιος σκηνοθέτης, για μένα ένα τίποτα» (video)


Διαφ.


Με αποκαλυπτικό ύφος μίλησε ο Στέλιος Κρητικός στην εκπομπή «Happy Day», αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο bullying που δέχτηκε πριν μερικά χρόνια από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Δέχτηκα bullying σε μεγάλη ηλικία, 40 και… Σε μία οντισιόν ανέβηκα πάνω στη σκηνή, τραγούδησα, άκουσα ό,τι χειρότερο μπορούσε να ακούσει ένας άνθρωπος, έπαιξα, άκουσα τη χειρότερη κριτική που μπορούσε να ακούσει ένας ηθοποιός. Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε καν να με δει, ούτε να ακούσει το όνομά μου.

Ο παραγωγός με είχε δει και μου είχε πει “θέλω οπωσδήποτε να είσαι στην παράσταση”. Το αναφέρει στον σκηνοθέτη και λέει πρέπει να περάσουν όλοι από οντισιόν. Ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και ακούω το ένα μετά το άλλο… Τον λυπήθηκα, ήταν πολύ μικρός μπροστά μου. Για τον περισσότερο κόσμο είναι ένας τεράστιος σκηνοθέτης και ηθοποιός. Για μένα είναι ένα τίποτα», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Κρητικός.

«Έσπασε» τη σιωπή της η Ζέτα Δούκα για τον Κιμούλη: «Μου έλεγαν να κάνω πίσω, νιώθω δικαιωμένη»

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», τοποθετούμενη για την απόρριψη της αγωγής του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και της δικής της μήνυσης, ενώ πριν από λίγες ημέρες το δικαστήριο ζήτησε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να καλύψει τα κενά στην άλλη αγωγή που έχει καταθέσει κατά των ηθοποιών Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά.

H Ζέτα Δούκα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για αυτή την εξέλιξη επισημαίνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τόνισε «υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση».

Η τοποθέτηση της Ζέτας Δούκα

«Ήταν μία απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο κόστος προσωπικό θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα. Και ψυχικό και οικονομικό και επαγγελματικό».

Η ίδια δήλωσε ότι δεν το έχει μετανιώσει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Νιώθω ικανοποίηση, γιατί πλέον το κλίμα είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων κακοποίησης», υπογράμμισε και παραδέχθηκε ότι μέσα στην τριετία υπήρχαν φωνές τόσο από το στενό φιλικό της περιβάλλον όσο κι από το επαγγελματικό που της είπαν να κάνει ένα βήμα πίσω.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ηθοποιού, Γιώργος Γεράρης, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εκφράζοντας την ανακούφιση και την χαρά που νιώθουν για τις νέες αυτές εξελίξεις.


Πηγή