Θεσσαλονίκη: Αστικό λεωφορείο «ντύθηκε» αποκριάτικα και παίζει βραζιλιάνικα (video)


Θεσσαλονίκη: Αστικό λεωφορείο «ντύθηκε» αποκριάτικα και παίζει βραζιλιάνικα (video)


Διαφ.


Ένα βίντεο από έναν χρήστη του TikTok έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές εδώ και δύο ημέρες. Στο βίντεο αυτό, φαίνεται ένα αστικό λεωφορείο της γραμμής 57 του ΟΑΣΘ να έχει διακοσμηθεί με καρναβαλικά στοιχεία και να χορεύει στον ρυθμό του καρναβαλιού.

Ο νεαρός οδηγός στόλισε το λεωφορείο με σερπαντίνες, χάρτινες ντισκομπάλες και εκπληκτικούς φωτισμούς, προσφέροντας χαρά στους επιβάτες.

Οι χρήστες της πλατφόρμας «χειροκρότησαν» την πρωτοβουλία του Μάνου (έτσι λέγεται ο οδηγός) ενώ πολλοί ρωτούν τι διαδρομή κάνει το λεωφορείο…

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ πήρε «παραμάζωμα» ό,τι παρκαρισμένο αυτοκίνητο βρήκε μπροστά του

Ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Παρασκευής (09.02.2024). Ευτυχώς, ο απολογισμός είναι μόνον υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά την έναρξη των δρομολογίων, ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο στην περιοχή Τριανδρίας της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, προσέκρουσε σε κατηφορικό δρόμο διαδοχικά σε 5 οχήματα, τα οποία ήταν παρκαρισμένα Δεν είναι ακόμη σαφές αν ήταν μέσα ο οδηγός του λεωφορείου ή λύθηκε το χειρόφρενό του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και οι ζημιές περιορίζονται σε υλικά προβλήματα.


Πηγή