Survivor 2024 spoiler 07/03: Στα χέρια Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μαριλίνα Βακονδίου – Ακυρώθηκε το συμβούλιο μετά τον καβγά τους


Survivor 2024 spoiler 07/03: Στα χέρια Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μαριλίνα Βακονδίου – Ακυρώθηκε το συμβούλιο μετά τον καβγά τους


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler: Τα πράγματα στο Survivorδε θέλουν και πολύ για να ξεφύγουν. Λίγο η πείνα, λίγο η βρωμιά, η ανάγκη για επιβίωση σε κάθε περίπτωση, μπορεί να κάνουν το οποιοδήποτε περιστατικό, που στην έξω ζωή δε θα ήταν κάτι ιδιαίτερο, να πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Αυτό συνέβη και στο τελευταίο επεισόδιο (6/3), εκεί όπου η Σταυρούλα Χρυσαειδή είδε τον εαυτό της να εκτίθεται, λόγω της… παραγγελιάς που έκανε επί της ουσίας, για να θέσει εκτός παιχνιδιού τη Μαριλίνα Βακονδίου, με την τελευταία φυσικά να μαθαίνει τα πάντα και να γίνεται έξαλλη.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όλα ξεκινούν από την αποκάλυψη της Αναστασίας Τσέρου, μιας από τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, ότι η Σταυρούλα την πλησίασε και τη ρώτησε, αν είχε διαλέξει κάποιο στόχο για τη δοκιμασία αποχώρησης, μη γνωρίζοντας τα στατιστικά της ιδίας και των αντιπάλων της.

Survivor 2024 spoiler: Η διαμάχη ανάμεσα σε Σταυρούλα και Μαριλίνα που διέκοψε τα πάντα

Αυτό που πρόσθεσε, μάλιστα, είναι πως η Μαριλίνα δεν είναι καλή σε συγκεκριμένο στόχο και θα έπρεπε να διαλέξει αυτήν ακριβώς τη συνθήκη, ώστε η τελευταία να τεθεί εκτός παιχνιδιού. Κάπως έτσι, φάνηκαν οι πραγματικές προθέσεις της, αν και αυτό που ζήτησε διόλου συμφέρει την ομάδα της, καθώς η Μαριλίνα είναι αδύναμη αγωνιστικά και η αποχώρησή της δε θα λειτουργούσε υπέρ των Μπλε.

Η Μαριλίνα, ασφαλώς, έμαθε όλο αυτό το διάλογο και, στο πλαίσιο του τελευταίου αγωνίσματος, ζήτησε το λόγο από την αντίπαλό της, ρωτώντας τη για το ποια είναι η αιτία, που ασχολείται με τα της κόκκινης ομάδας. Η Σταυρούλα της απάντησε πως είναι αγωνιστικά αδύναμη και δε θα έπρεπε να συνεχίσει στο ριάλιτι, με τις δύο να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια, προτού επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι.

Το αποτέλεσμα, μάλιστα, ήταν να διακοπεί το γύρισμα και να ακυρωθεί το συμβούλιο, λόγω της έκρυθμης κατάστασης, που δημιουργήθηκε. Η ένταση παραμένει, βέβαια, ανάμεσα στις δύο παίκτριες και μένει να δούμε, αν η Μαριλίνα καταφέρει να δώσει απάντηση μέσω των επιδόσεών της, παραμένοντας στο Survivor.


Πηγή