Survivor 2024 spoiler 08/03: Έσκασε οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor 2024!


Survivor 2024 spoiler 08/03: Έσκασε οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor 2024!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 08/03: Η πρώτη εβδομάδα με 5 ημέρες Survivor ολοκληρώθηκε και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά αποτελεί οριστικά παρελθόν από το Survivor 2024, κάτι που σας είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Πως ξέραμε ότι θα αποχωρούσε τώρα η δημοσιογράφος παρότι δεν είχε γίνει το… γύρισμα της αποχώρησης; Συγκεκριμένα σας είχαμε τονίσει ότι η Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει πολλάκις πως θέλει να αποχωρήσει. Είχε «γεμίσει» με Survivor και ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και την αγκαλιά του Άρη Σοϊλέδη.

Survivor 2024 spoiler 08/03: Έσκασε οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor 2024!

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά είχε ξεκινήσει εδώ και 3 εβδομάδες, όταν το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει πως έχει ζητήσει από την παραγωγή να φύγει. Αυτό έγινε όταν τέθηκε πρώτη φορά υποψήφια και η όλη διαδικασία για να παραμείνει στο παιχνίδι την διελύσε ψυχολογικά και σωματικά. Με το ζόρι το πέρασε άλλη μια και χτες στην ουσία… παραιτήθηκε.

Survivor 2024 spoiler: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρία Αντωνά

Και να, μην το αναρωτιέστε. Εννοείται πως η Μαρία Αντωνά αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2024, ωστόσο για λόγους εγωισμού και σεβασμού προς την παραγωγή κατέβηκε να αγωνιστεί κανονικά. Απλά ήταν άδεια. Άδεια και σωματικά και ψυχολογικά. Το μυαλό της ήταν ήδη στην Ελλάδα κι αυτό φάνηκε μέσα στον στίβο μάχης.

Survivor 2024 spoiler 08/03: Έσκασε οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor 2024!

Η Μαρία Αντωνά όταν είχε συμφωνήσει να μπει στο Survivor γνώριζε πως κάποια στιγμή θα μπει και ο Άρης Σοϊλέδης. Μετά το πρώτο έπαθλο της επικοινωνίας, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και από το μήνυμα που έλαβε από τον αγαπημένο της κατάλαβε πως αυτό δεν θα συμβεί. Εκεί λύγισε και ζήτησε για πρώτη φορά να αποχωρήσει. Τελικά στάθηκε όρθιο και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά.

Άλλωστε οι αντίπαλοί της στην χθεσινή μονομαχία μόνο δύσκολους δεν τους λες. Αν ήταν στο 100% συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να παραμείνει θα το είχε καταφέρει… Τελικά αποφάσισε να φύγει και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Με την ευκαιρία δείτε και με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor 2024.

Εμείς θα της ευχηθούμε καλή επιστροφή στην Ελλάδα και στον αγαπημένο της.


Πηγή