Δήμητρα Ματσούκα: Πριν τον Πέτρο Κόκκαλη! Οι 4 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της πρωταγωνίστριας της σειράς του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες»


Δήμητρα Ματσούκα: Πριν τον Πέτρο Κόκκαλη! Οι 4 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της πρωταγωνίστριας της σειράς του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες»


Διαφ.


Αναμφίβολα στον χώρο της υποκριτικής, μετά από την Βάνα Μπάρμπα, που έγραψε μεγάλη ιστορία ως το απόλυτο θηλυκό στις ερωτικές φαντασιώσεις των αρσενικών, μόνο η Δήμητρα Ματσούκα θα μπορούσε να παραλάβει από την προκάτοχό της τα σκήπτρα. Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Δημήτρης Σταρόβας είναι οι “Άγαμοι Θύται” και οι κύριοι υπαίτιοι για την ανακάλυψη του πανέμορφου κοριτσιού, που του έδωσαν τον πρώτο μεγάλο του ρόλο στην σειρά “Είμαστε στον αέρα”.

Η γοητευτική ηθοποιός που γίνεται κατευθείαν πρωταγωνίστρια, και που τρελαίνει το τηλεοπτικό κοινό στις αρχές του 2000 με τον ρόλο της γοητευτικής γειτόνισσας, στη σειρά του Βασίλη Νεμέα, “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”, έχει κάνει πολλές και αξιόλογες δουλειές στην μικρή και στην μεγάλη οθόνη, όπως και στο θέατρο, όμως κανείς δεν στάθηκε ποτέ αρχικά στο ταλέντο της, καθώς τους εντυπωσίαζε το ανυπέρβλητο σεξ απήλ της… Η Δήμητρα στον ρόλο της Γωγώς τραγουδούσε “ένα σπίτι καίγεται” και την ίδια στιγμή πολλές καρδιές και σπίτια καιγόντουσαν, που την έβλεπαν με ναζιάρικο ύφος να επικαλείται αναστενάζοντας τον γείτονα “Άχ κύριε Μάνο!”… Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.


Πηγή