Λάρισα: «Πήγαινα στον εισαγγελέα και δεν μου έδινε κανείς σημασία» – «Σπάει» την σιωπή της η σύζυγος του γιατρού που ασέλγησε στην 3,5 ετών κόρη τους (video)


Λάρισα: «Πήγαινα στον εισαγγελέα και δεν μου έδινε κανείς σημασία» – «Σπάει» την σιωπή της η σύζυγος του γιατρού που ασέλγησε στην 3,5 ετών κόρη τους (video)


Διαφ.


Συναγερμός έχει σημάνει στη Λάρισα, καθώς αστυνομικοί συνέλαβαν 47χρονο γιατρό με την κατηγορία ασελγών πράξεων εις βάρος της 3χρονης κόρης του.

Η έρευνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τον κατηγορούμενο να εντοπίζεται και να συλλαμβάνεται εντός της οικίας.

Η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού «έσπασε» την σιωπή της και μίλησε για όλα στην εκπομπή «Live News»:

«Σε όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος για την υγεία του παιδιού είναι όλα ψευδή. Παρέχουμε ηρεμία όλοι μας στο παιδί. Θα έδινα και τη ζωή μου για το παιδί. Έκανα 5 φορές προσπάθειες να φύγω από το σπίτι από όταν ήρθε το παιδί μου στον κόσμο. Δεν μας άφηνε και πολλές φορές με χτυπούσε. Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει εάν φύγω. Με τη βοήθεια της μητέρας μου έφυγα από το σπίτι όπου και πάλι δεν σταμάτησε να είναι βίαιος μπροστά της», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλά δικαστήρια λόγω ενδοοικογενειακής βίας και είναι καταγεγραμμένες οι πράξεις που έχει κάνει στο παιδί. Πήγαινα στον εισαγγελέα και δεν μου έδινε κανείς σημασία. Υπάρχουν σε δικογραφίες και έχω αναφέρει τα πάντα. Η γνώμη μου περνούσε απαρατήρητη. Έκανα προσπάθειες να φύγω αλλά με αποτελούσε. Στο τμήμα όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο το παιδί, δεν ήταν κανείς μπροστά. Πρέπει να έχω υπομονή και επιμονή για να σταθώ στο παιδί μου. Δεν τίθεται θέμα να έχω δασκαλέψει το παιδί, δεν θα το έκανα ποτέ».

Τραγωδία στη Λάρισα: 60χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, τον βρήκαν μετά από μέρες ύστερα από τηλεφωνημα για έντονη δυσοσμία

Τέλος στη ζωή του με χρήση όπλου έβαλε πριν από μέρες, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ένας 60χρονος στη Λάρισα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

Ειδικότερα,ο 60χρονος είχε αρκετές μέρες να δώσει σημάδια ζωής, όταν χθες, νωρίς το απόγευμα, μια γειτόνισσα, κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου στο κέντρο της Λάρισας.

Παράλληλα: Θρίλερ στην Ηλεία: Εντοπίστηκε νεκρός οδηγός ταξί στο φράγμα Φλόκα

Οι αστυνομικοί του Τμήματος αντίκρισαν νεκρό τον 60χρονο, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, έχοντας αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι με το κυνηγετικό του όπλο στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, στο οποίο διέμενε μόνος, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Στο σπίτι του αυτόχειρα βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες ο 60χρονος εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.


Πηγή