Επιβεβαίωσε το απίθανο σενάριο ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος – «Δεν αποκλείεται από Δευτέρα η θερμοκρασία να…» (video)


Επιβεβαίωσε το απίθανο σενάριο ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος – «Δεν αποκλείεται από Δευτέρα η θερμοκρασία να…» (video)


Διαφ.


Καιρός: Το Σαββατοκύριακο αναμένονται λίγες νεφώσεις με ελάχιστες βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Οι άνεμοι από το απόγευμα θα στραφούν και από τα δυτικά σε νοτιάδες. Την Κυριακή θα επικρατήσουν νοτιάδες σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία από την Κυριακή θα σημειώσει άνοδο, την Δευτέρα θα ξεπεράσει και τους 20 βαθμούς στα νότια. Βροχές την Τρίτη σε αρκετές περιοχές στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια.

Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις με το θερμόμετρο το μεσημέρι στους 18 βαθμούς, θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία ακόμα και 20 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις, υπάρχει πιθανότητα σήμερα να βρέξει για λίγο, η θερμοκρασία στους 14 βαθμούς.

Κόλαφος ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα: «Περιμένουμε ένα τριήμερο με…»

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέλυσε τις καιρικές συνθήκες του τρέχοντος τριημέρου, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αλλά ξεκαθάρισε τα πράγματα και για εκείνο της Καθαράς Δευτέρας.

Ο μετεωρολόγος του Open ανέφερε, ότι τα φαινόμενα μετατοπίζονται σήμερα (8/3) στα ανατολικά με βροχές και καταιγίδες, αφήνοντας υπολείμματα και στα δυτικά, με τους ανέμους στα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 18 βαθμούς, με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου να είναι παρόμοια.

Το Σαββατοκύριακο τα φαινόμενα θα περιοριστούν και από Δευτέρα (11/3) οι θερμοκρασιακές τιμές θα ανέβουν αρκετά, φτάνοντας στους 24 βαθμούς, ενώ το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (18/3) θα έχει υποχωρήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας, που έρχεται εκ νέου στις επόμενες μέρες.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή