Νέα κακοκαιρία προ των πυλών – «Έκρουσε» το καμπανάκι ο Κλέαρχος Μαρουσάκης (video)


Νέα κακοκαιρία προ των πυλών – «Έκρουσε» το καμπανάκι ο Κλέαρχος Μαρουσάκης (video)


Διαφ.


Καιρός: Για την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα μίλησε με ανάρτησή του στα social media ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Όπως επεσήμανε, το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ήπιος με τον υδράργυρο να ανεβαίνει προς τη Δευτέρα ακόμη και κοντά στους 22 με 24 βαθμούς, ενώ από Τρίτη μας έρχεται νέα κακοκαιρία με αρκετές βροχές και σταδιακή υποχώρηση της θερμοκρασίας.

Επιβεβαίωσε το απίθανο σενάριο ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος – «Δεν αποκλείεται από Δευτέρα η θερμοκρασία να…» (video)

Καιρός: Το Σαββατοκύριακο αναμένονται λίγες νεφώσεις με ελάχιστες βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Οι άνεμοι από το απόγευμα θα στραφούν και από τα δυτικά σε νοτιάδες. Την Κυριακή θα επικρατήσουν νοτιάδες σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία από την Κυριακή θα σημειώσει άνοδο, την Δευτέρα θα ξεπεράσει και τους 20 βαθμούς στα νότια. Βροχές την Τρίτη σε αρκετές περιοχές στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια.

Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις με το θερμόμετρο το μεσημέρι στους 18 βαθμούς, θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία ακόμα και 20 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις, υπάρχει πιθανότητα σήμερα να βρέξει για λίγο, η θερμοκρασία στους 14 βαθμούς.


Πηγή