Συγκινεί η Φιλαρέτη Κομνηνού: Η τρυφερή ανάρτηση με την μητέρα και την εγγονή της για την Ημέρα της Γυναίκας


Συγκινεί η Φιλαρέτη Κομνηνού: Η τρυφερή ανάρτηση με την μητέρα και την εγγονή της για την Ημέρα της Γυναίκας


Διαφ.


Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα 8/3 και η Φιλαρέτη Κομνηνού έκανε την πιο όμορφη ανάρτηση που είδαμε στα social media. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική εξομολόγηση για τον γιο της.

Η γνωστή ηθοποιός, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια απίθανη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, απαθανάτισε την μητέρα της, την ώρα που κρατούσε στην αγκαλιά της τη δισέγγονή της, δηλαδή την κόρη του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη.

«Ημέρα της γυναίκας σήμερα… και εγώ υποκλίνομαι μπροστά σ αυτήν την εικόνα. Μπροστά στην Μάνα μου που κρατάει στην αγκαλιά της την δισέγγονη της και αγναντεύουν μαζί….», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Φιλαρέτη Κομνηνού.

«Στην αγκαλιά του πατερούλη της» – Ξετρελαμένη γιαγιά η Φιλαρέτη Κομνηνού απαθανάτισε την εγγονή της με τον γιο της στο μαιευτήριο (photo)

Το πρώτο τους παιδί υποδέχθηκαν, την Τρίτη 21/11, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας οικογενειακώς.

Στο πλευρό της ηθοποιού δε βρίσκεται μόνο ο σύζυγός της αλλά και οι γονείς τους, ανάμεσα στους οποίους, η Φιλαρέτη Κομνηνού, η πεθερά της Δανάης Μιχαλάκη.

Η ίδια είναι ξετρελαμένη με την εγγονή της, εξού και τη χαζεύει όλη μέρα. Μάλιστα, την τραβά φωτογραφίες, μία από τις οποίες μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η κόρη του γιου της βρισκόταν στην αγκαλιά του εκείνη την ώρα και τα μικρά πατουσάκια της έβγαιναν από την κουβερτούλα με την οποία την είχαν τυλίξει.

«Στην Αγκαλιά του πατερούλη της!!!Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης.

Η πρώτη φωτογραφία της εγγονής της Φιλαρέτης Κομνηνού


Πηγή