Σοκαριστικό τροχαίο στην Αμφιλοχία: Η στιγμή που αυτοκίνητο εκτρέπεται της πορείας του και παρασύρει ό,τι βρίσκει μπροστά του (video)


Σοκαριστικό τροχαίο στην Αμφιλοχία: Η στιγμή που αυτοκίνητο εκτρέπεται της πορείας του και παρασύρει ό,τι βρίσκει μπροστά του (video)


Διαφ.


Ένα πολυ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/3) στη διασταύρωση Μπούκας στην Αμφιλοχία.

Αυτοκίνητο ΙΧ με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία, το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε πινακίδες σήμανσης, κολώνες φωτισμού και ότι άλλο βρέθηκε μπροστά του σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων, πριν καταλήξει σε παρακείμενο οικόπεδο. Εξαρτήματα του οχήματος σκορπίστηκαν σε όλη τη διαδρομή λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, με το ένα εξ αυτών να εκτοξεύεται από το παράθυρο και να τραυματίζεται σοβαρά, να μεταφέρεται αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια στο ΠΓΝ Πατρών όπου νοσηλεύεται. Για καλή τύχη των δύο επιβαινόντων, το όχημα, μετά την εκτροπή του, πέρασε… ξυστά από τσιμεντένια βάση του ΟΤΕ και το στηθαίο, πριν καταλήξει στο οικόπεδο.

Πηγή: e-maistros

Τραγικό δυστύχημα στο Κερατσίνι: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας!

Ένα τραγικό τροχαίο έλαβε τόπο στο Κερατσίνι νωρίς το πρωί της Παρασκευής (8/3), στην οδό Παπαναστασίου 59, με αποτέλεσμα το θάνατο οδηγού μοτοσικλέτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και έπεσε πάνω σε κολώνα. Οι περίοικοι ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές και το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος και παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, τον οποίο μετέφερε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, με μια άλλη τραγωδία πρόσφατα να συγκλονίζει την περιοχή.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη πιθανότατα ως αποτέλεσμα αυξημένης ταχύτητας, με αποτέλεσμα στη κρίσιμη στιγμή να μην μπορέσει να το ελέγξει.

7 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο με την Porsche: Τι κάνει σήμερα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, η αποζημίωση και η νέα ζωή

Έχουν περάσει 7 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα με την Porsche, στο οποίο ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε την οικογένειά του.

Στις 26 Φεβρουάριου του 2017, είδε την 33χρονη σύζυγό του και τον 3χρονο γιο του, Παύλο, να σβήνουν μπροστά του, όταν η Porsche που οδηγούσε ο γιος του «Mr Jumbo», o 24χρονος Γιώργος Βακάκης προσέκρουσε στο σταματημένο αυτοκίνητό τους σε παράπλευρο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.


Πηγή