Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Πέθανε ο άνδρας που πυροβόλησαν στο κεφάλι – Χαροπάλευε όλο το βράδυ μετά το επεισόδιο έξω από μαγαζί (video)


Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Πέθανε ο άνδρας που πυροβόλησαν στο κεφάλι – Χαροπάλευε όλο το βράδυ μετά το επεισόδιο έξω από μαγαζί (video)


Διαφ.


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο άνδρας τον οποίο πυροβόλησαν στο κεφάλι το βράδυ της Παρασκευής (8.03.2024) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο 35χρονος άνδρας από το Ιράν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ομάδα ατόμων γύρω στις 21.50 το βράδυ της Παρασκευής (08/03) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας και είχε μεταφερθεί, έχοντας τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα έξω από μαγαζί με ναργιλέδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον κύκλωσε μια ομάδα ατόμων και ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε. Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα.

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης – «Φοβάται, δεν μπορεί να κοιμηθεί…»

Ανατριχίλα προκάλεσε η υπόθεση της επίθεσης στην 22χρονη στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι με μαχαίρι, μπροστά στα μάτια των περαστικών, με την ίδια ευτυχώς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά να βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, όπως αναφέρει και ο πατέρας της.

Ο Ιρακινός δράστης, που μαχαίρωσε την κοπέλα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας αψηφώντας τον κόσμο που έκανε τη βόλτα του, θα οδηγηθεί σήμερα (4/3) ή την Τρίτη (5/3) στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρακινός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές ότι η κοπέλα ήταν «κατάσκοπος και «τον παρακολουθούσε». «Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 22χρονης

Σύμφωνα με το MEGA, ο πατέρας της 22χρονης που ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», είπε πως η κόρη του φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια στο θάλαμο του νοσοκομείου.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, μιλώντας στο MEGA, είπε για την κατάσταση της υγείας της: «Μπήκα χθες (σ.σ. Σάββατο) 15 λεπτά και την είδα. Έχει ξυπνήσει. Λίγο τώρα καλύτερα είναι. Μιλήσαμε λίγο εκεί όσο μας άφησαν. Είναι αισιόδοξοι αλλά αυτό που φοβούνται είναι το διάφραγμα, γιατί ακόμα παίρνει ανάσα με το μηχάνημα. Δεν μπορεί από το διάφραγμα να ανασάνει καλά».

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του από τη μια στιγμή στην άλλη χρειάστηκε να «παλέψει» για την ζωή της, και μάλιστα άνευ λόγου κι αιτίας.

Όσον αφορά στα πρώτα της λόγια με το που συνήλθε από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (2/3), ήταν να ρωτήσει τον πατέρα της εάν ο δράστης είναι στη φυλακή. Η άτυχη κοπέλα έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Σύμφωνα με το Mega, συγκλονίζουν οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης σχετικά με τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή που δέχτηκε την επίθεση το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς ήταν σκισμένα από τις μαχαιριές και γεμάτα αίματα. Οι γιατροί θεωρούν πως την έσωσε το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη, καθώς το μαχαίρι του Ιρακινού την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς την καρδιά.


Πηγή