Την θαυμάζει και το απέδειξε: Η τρυφερή κίνηση του Βαγγέλη Σερίφη για την αγαπημένη του, Κατερίνα Στικούδη


Την θαυμάζει και το απέδειξε: Η τρυφερή κίνηση του Βαγγέλη Σερίφη για την αγαπημένη του, Κατερίνα Στικούδη


Διαφ.


Τον δεύτερο γιο τους, απέκτησαν πριν από μερικές εβδομάδας, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μεγάλωσε την οικογένειά του, χαρίζοντας στον γιο τους, Βύρωνα, έναν μικρότερο αδελφό.

Απόψε, Σάββατο 9 Μαρτίου η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει στο J2US και στην παρουσίαση από τα παρασκήνια του σόου. Λίγες ώρες νωρίτερα και ο σύζυγός της μοιράστηκε μια φωτογραφία με την ίδια να θηλάζει τον νεογέννητο γιο τους, όσο παράλληλα διαβάζει παραμύθι στον Βύρωνα.

«Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ… Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει…. Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας….

Σήμερα και τι επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας», έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσουν σχόλια μετά την επανεμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο J2US.

Βαγγέλης Σερίφης: Τα πρώτα λόγια μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του με την Κατερίνα Στικούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το μεσημέρι της Τετάρτης 14/2 η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, καθώς ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε 3,700 γραμμάρια με φυσιολογικό τοκετό και με μια πολύ ομαλή διαδικασία χωρίς καμία επιπλοκή.

Ο Βαγγέλης Σερίφης που ήταν παρών κατά τη διάρκεια του τοκετού, μίλησε στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή και την εκπομπή Mega Καλημέρα για τα πρώτα του συναισθήματα.

«Όλα καλά. Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ δυνατή, δε μασάει τίποτα και όλα πήγανε τέλεια. Απ’ ότι φαίνεται προς το παρόν είναι καλά και οι δυο. Νίκο θα τον πούμε, όπως λένε τον μπαμπά της Κατερίνας. Αφού τελειώσαμε με τον έναν παππού, τώρα έχουμε τον άλλον. Εννοείται ότι έχουμε άγχος κάθε φορά.

Όπως έχω ξαναπεί, ο ρόλος του άντρα είναι λίγο άχαρος σε αυτή τη διαδικασία. Είμαστε εδώ όμως και συμπαραστεκόμαστε σε όλη τη διαδικασία που περνάει κάθε γυναίκα, που είμαι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που υπάρχει στη ζωή» είπε ο Βαγγέλης Σερίφης.


Πηγή