Επεισόδια στου Ζωγράφου: Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικούς στην Πανεπιστημιούπολη – Έκαψαν οχήματα (video)


Επεισόδια στου Ζωγράφου: Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικούς στην Πανεπιστημιούπολη – Έκαψαν οχήματα (video)


Διαφ.


Τέσσερα οχήματα που έγιναν στάχτη και τρία με σοβαρές, υλικές ζημιές είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας έξω από την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Λίγο μετά τη 1, μια ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων βγήκαν από το χώρο του Πανεπιστημίου, όπου εκείνη την ώρα υπήρχε ένα πάρτυ, και πυρπόλησαν επτά ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα στους γύρω δρόμους.

Στη συνέχεια επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και καδρόνια προς τους Αστυνομικούς που επιτηρούσαν στο σημείο και έστησαν οδοφράγματα. Για περίπου μισή ώρα η οδός Υμηττού θύμιζε πεδίο μάχης με τους άνδρες των ΜΑΤ να προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών και ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης προκειμένου να απομακρύνουν τους νεαρούς.

Μετά τα επεισόδια, οι κουκουλοφόροι ξαναμπήκαν στην Πανεπιστημίουπολη χωρίς οι Αστυνομικοί να προχωρήσουν σε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία 34χρονου – Η ανατριχιαστική στιγμή που σωριάζεται και οι καταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Σοκάρουν οι στιγμές του πυροβολισμού, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 35χρονο Ιρανό, το βράδυ της Παρασκευής (08/03), στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 21:30, όταν φέρεται να ξέσπασε μια άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών μέσα σε μια καφετέρια της περιοχής. Σύμφωνα με τις εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα πριν, επικρατεί αναταραχή με ορισμένους να κρατούν καδρόνια. Ένας από αυτούς είναι και ο Ιρανός ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να χτυπήσει κάτι ή κάποιον την ώρα του καβγά, αλλά πέφτει στο έδαφος.

Άγιος Παντελεήμονας: Νεκρός ο 34χρονος άνδρας που πυροβόλησαν στο κεφάλι

Κατέληξε ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας. Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (08/03) στις Αρχές, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα ατόμων άνοιξε πυρ εναντίον ενός άνδρα στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι, έξω από ένα κατάστημα με ναργιλέδες στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και έμεινε δύο ώρες διασωληνωμένος και στη συνέχεια πέθανε.

Αρχικά, οι μηχανές του ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτες στο σημείο τον σταθεροποιήσαν και στην συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.


Πηγή