Θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό – Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε πεζό


Θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό – Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε πεζό


Διαφ.


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (10/3) στο Κηφισό, όταν διερχόμενο ΙΧ παρέσυρε πεζό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Την ίδια στιγμή, σοκ προκάλεσε το τροχαίο στην Αμφιλοχία.

Ειδικότερα το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:10 το βράδυ στο ύψος της Ιεράς Οδού. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Θριάσιο όπου και κατέληξε

Θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό - Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε πεζό
EUROKINISSI

Τραγικό δυστύχημα στο Κερατσίνι: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας!

Ένα τραγικό τροχαίο έλαβε τόπο στο Κερατσίνι νωρίς το πρωί της Παρασκευής (8/3), στην οδό Παπαναστασίου 59, με αποτέλεσμα το θάνατο οδηγού μοτοσικλέτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και έπεσε πάνω σε κολώνα. Οι περίοικοι ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές και το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος και παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, τον οποίο μετέφερε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, με μια άλλη τραγωδία πρόσφατα να συγκλονίζει την περιοχή.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη πιθανότατα ως αποτέλεσμα αυξημένης ταχύτητας, με αποτέλεσμα στη κρίσιμη στιγμή να μην μπορέσει να το ελέγξει.


Πηγή