Survivor 2024 spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα – Αποχαιρέτησε φίλους και συμπαίκτες και έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο!


Survivor 2024 spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα – Αποχαιρέτησε φίλους και συμπαίκτες και έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 11/03: Ο Παντελής Γιαννακάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2024. Τι συνέβη; Πώς θα επηρεάσει η αποχώρησή του την ομάδα του; Τι αλλαγές έρχονται στο παιχνίδι;

Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε μια αιφνιδιαστική οικειοθελή αποχώρηση. Ο Παντελής Γιαννακάκης, μόλις δύο εβδομάδες μετά την άφιξή του στο παιχνίδι, αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Survivor 2024 spoiler: Για ποιον λόγο αποχώρησε ο Παντελής Γιαννακάκης από το Survivor 2024;

Ο Παντελής Γιαννακάκης είχε τραυματιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο νησί. Οι τραυματισμοί αυτοί τον κράτησαν εκτός παιχνιδιού τις τελευταίες ημέρες και, ύστερα από σύμφωνη γνώμη και της παραγωγής, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Είμαστε όλοι εδώ εκτός από τον Παντελή Γιαννακάκη για τον οποίο οφείλω να σας ενημερώσω για το εξής. Έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς που απέκτησε στη σύντομη παραμονή του εδώ στο νησί, με τη δική του βούληση αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής, γιατί καταλαβαίνετε ότι τα θέματα υγείας είναι πάνω από όλα, πάνω και από το παιχνίδι, ο Παντελής προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Survivor 2024 spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα - Αποχαιρέτησε φίλους και συμπαίκτες και έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο!

Η αποχώρηση του Παντελή αφήνει ένα κενό στην ομάδα του, η οποία καλείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Ο Γιώργος Λιανός, μάλιστα, άφησε αιχμές για μια επικείμενη αλλαγή στο παιχνίδι, λέγοντας:

“Μένουμε λοιπόν εδώ οι υπόλοιποι και σίγουρα αναρωτιέστε τον λόγο για τον οποίο σας καλέσαμε σε έκτακτο συμβούλιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να το έχουν υποπτευθεί γιατί ήρθε η στιγμή της χρονιάς στην οποία γυρίζουμε σελίδα.”.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Πηγή