Survivor 2024 trailer 11/03: Σφαγή με τις νέες ομάδες- Ένας κοινός εχθός για μπλε και κόκκινους – «Λέει συνέχεια ψέματα»!


Survivor 2024 trailer 11/03: Σφαγή με τις νέες ομάδες- Ένας κοινός εχθός για μπλε και κόκκινους – «Λέει συνέχεια ψέματα»!


Διαφ.


Survivor trailer 11/03: Νέα εβδομάδα Survivor είναι εδώ και μάλιστα σε νέα εποχή, μετά την δημιουργία των νέων ομάδων! Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Χτες είδαμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες των Διάσημων και των Μαχητών ότι οι ομάδες διαλύονται και φτιάχνονται από την αρχή, κάτι που πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr! Μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων, οι Κόκκινοι κατάφεραν να επιστρέψουν στις ασυλίες, επικρατώντας στην πρεμιέρα των μπλε, με τους τελευταίους να βγάζουν ως πρώτη υποψήφια την Ευγενία Μπόλρα, η οποία πλέον ανήκει στην ομάδα των Μαχητών!

Πάμε όμως στα σημερινά. Μπορεί οι ομάδες να είναι νέες αλλά ένας κοινός αντίπαλους για τους περισσότερους παραμένει ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Ο παίκτης παρέμεινε στους Μαχητές αλλά συνεχίζει να έχει εχθρους εντός και εκτός ομάδας. Για ακόμα μια φορά τον κατηγορούν πως μιλάει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στην σκηνή των γιατρών και καταστρώνει τα σχέδια του. Από την μια η Χρύσα Χατζηγεωργίου και ο Τζέιμς Καφετζής, με τους οποίους παραμένει συμπαίκτης και από την άλλη οι Γιώργος Γκιουλέκας και Γιάννης Περπατάρης που πλέον είναι αντίπαλοι τον έχουν βάλει στο μάτι.

Την ίδια στιγμή, νέοι Διάσημοι και νέοι Μαχητές δίνουν την δεύτερη μάχη τους για την ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει και ποιος-α θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και έρχονται τα spoilers της ημέρας. Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού (11/03) επεισοδίου…


Πηγή