Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Πιθανή κάθοδος οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με ΠΑΟΚ


Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Πιθανή κάθοδος οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με ΠΑΟΚ


Διαφ.


Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία καθώς υπάρχουν πληροφορίες για κάθοδο οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τους 16 του Conference League.

Υπενθυμίζεται, ότι την Κυριακή ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Super league.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Μακεδονίας, το βράδυ της Τετάρτης (13/3) προέκυψε η πληροφορία ότι περίπου 80 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ κινούνται προς τη Θεσσαλονίκη μέσω της Αλεξανδρούπολης! Με έκτακτο σήμα, δόθηκε εντολή στις αστυνομικές αρχές για προσαγωγές Κροατών, εφόσον καταφέρουν να προσεγγίσουν την πόλη.

Την Πέμπτη (14/3, 19.45) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη ρεβάνς της νίκης των Κροατών με 2-0. Υπενθυμίζεται ότι η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών και στους δύο αγώνες.

Οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ το περασμένο καλοκαίρι διέσχισαν σχεδόν όλη την Ελλάδα φτάνοντας μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου πραγματοποιήθηκε η φονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε.

BCL: Μία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ χρειάζεται ο Προμηθέας για να περάσει στα προημιτελικά

Σε μπελάδες έμπλεξε ο Προμηθέας, όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League, καθώς ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/3) από την Χάποελ Χολόν στην Πάτρα (92-93), ωστόσο κρατάει την τύχη του στα χέρια του.

Οι Πατρινοί κράτησαν τη διαφορά απέναντι στους Ισραηλινούς (είχαν νικήσει με εννέα πόντους εκτός έδρας) και τώρα πρέπει να κερδίσουν την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια για να μην ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα του Χάποελ Χολόν – Μούρθια. Διαφορετικά, αν ηττηθούν από τους κιτρινόμαυρους, θα χρειάζονται διπλό των Ισπανών επί ουγγρικού εδάφους.

Στο 3-2 βρίσκονται πλέον και οι δύο ομάδες, με τον Προμηθέα να υπερτερεί, αλλά να σπαταλάει τις ευκαιρίες του στο φινάλε. Η Χάποελ Χολόν του… έδινε το ματς και εκείνος δεν το έπαιρνε, με τον Κάουαν και τον Κόφι να έχουν από 1/2 βολές και τον Χάντερ Χέιλ να κάνει λάθος στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων που δεν εκτέλεσαν σουτ για την νίκη.

Σπουδαίο ματς από τον Άντονι Κάουαν (30 πόντοι σε 38 λεπτά), εντυπωσιακός εκτελεστικά ο Καμ Ρέινολντς (19 πόντοι), από εκεί και πέρα όμως η άμυνα δεν λειτούργησε καλά, ο Χάντερ Χέιλ έμεινε χαμηλά και ο Προμηθέας, στο κατάμεστο και πολύ ζεστό Τόφαλος, ξύπνησε αργά.

Ο Κέβιν Χέρβι (20 πόντοι) ήταν ο κορυφαίος της Χάποελ Χολόν, ωστόσο αποβλήθηκε με πέντε φάουλ όταν χρεώθηκε με τεχνική ποινή για φλόπινγκ. Ο Τατζίρ ΜακΚόλ (14 πόντοι, 8 ασίστ) έκανε δύο λάθη σε όλο το ματς, αλλά και τα δύο στο φινάλε, με την ομάδα του να κάνει σπουδαία προσπάθεια, αλλά να χρειάζεται πλέον συνδυασμό αποτελεσμάτων για να συνεχίσει.


Πηγή