Ζει και αναπνέει για τα εγγόνια της: Οι τρυφερές εικόνες της Πόπης Τσαπανίδου με τα παιδιά της κόρης της


Ζει και αναπνέει για τα εγγόνια της: Οι τρυφερές εικόνες της Πόπης Τσαπανίδου με τα παιδιά της κόρης της


Διαφ.


Για δεύτερη φορά γιαγιά έγινε πριν λίγες ημέρες η Πόπη Τσαπανίδου. Η κόρη της, Μαρίνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, με την γνωστή δημοσιογράφο να “παρουσιάζει” στους διαδικτυακούς της φίλους τον μικρό Αουρέλιο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε και άλλη μία εικόνα όπου η ίδια ποζάρει χαμογελαστή στον καναπέ μαζί με το νεογέννητο αλλά και το μεγαλύτερο εγγόνι της και όπως ήταν αναμενόμενο, η μία ευχή διαδεχόταν την άλλη κάτω από την ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο εγγόνι της Πόπης Τσαπανίδου είναι τριών ετών και λέγεται Ετόρε. Η κόρη της, Μαρίνα μαζί με τον Ιταλό σύζυγό της Βιτόριο ζουν μόνιμα στο Άμστερνταμ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Τήνο το καλοκαίρι του 2022.

Μένει εκτός δημοσιογραφίας η Πόπη Τσαπανίδου: Νέο «όχι» στον ΣΚΑΪ από τη δημοσιογράφο

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει αρχίσει να απομακρύνεται από τα φώτα, ύστερα από την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το Βατερλώ των εκλογών του 2023, με την πολύπειρη δημοσιογράφο να απολαμβάνει επιτέλους κάποιες στιγμές ηρεμίας, κοντά στους αγαπημένους της.

«Γέμισε ο κόσμος μου», λέει η δημοσιογράφος για τα εγγόνια της και απολαμβάνει στο έπακρο την νέα της ζωή, όσο ποτέ άλλοτε, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το άγχος. Ίσως είναι η πρώτη φορά που μπορεί ανενόχλητη να είναι μαζί με την οικογένειά της και να μην χτυπάνε τα τηλέφωνα που να την διακόπτουν από τέτοιες υπέροχες στιγμές.

Για την ώρα στις επαγγελματικές προτάσεις που της γίνονται εκείνη επιμένει να αρνείται και βάζει σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές της ανάγκες. «Θα μείνει εκτός των media για αρκετό καιρό»; αναρωτιώνται τουλάχιστον μέχρι στιγμής στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια που γνωρίζουν πόσο εργασιομανής είναι η Πόπη Τσαπανίδου και ότι δεν μπορεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς την άλλη μεγάλη της αγάπη την δημοσιογραφία.

Ο ρόλος της στον ΣΥΡΙΖΑ, η εκλογική ήττα και η παραίτησή της αμέσως μετά, την έκαναν να αποστασιοποιηθεί από τον χώρο της πολιτικής με τον οποίο «φλέρταρε» μέχρι πρότινος. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει αποφασίσει… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.


Πηγή