Αυτοκινητικό στη Συγγρού: Οδηγός χτύπησε νησίδα και ξερίζωσε φοίνικα


Αυτοκινητικό στη Συγγρού: Οδηγός χτύπησε νησίδα και ξερίζωσε φοίνικα


Διαφ.


Αυτοκινητικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (14/03) τα ξημερώματα της Πέμπτης στην λεωφόρο Συγγρού και ειδικότερα στο ρεύμα προς Πειραιά. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του τιμονιού καταλήγοντας με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη πάνω στα κιγκλιδώματα της νησίδας, τα οποία λύγισε, ξεριζώνοντας έναν από τους φοίνικες.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή μετά το θανατηφόρο τροχαίο – «Έτρεχε με 80χλμ. σε ένα δρόμο με όριο τα 50» (video)

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν για λίγο την κυκλοφορία στην λωρίδα που έγινε το τροχαίο, έτσι ώστε να μεταφερθεί το όχημα που αναποδογυρίστηκε.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα:

Αυτοκινηστικό στη Συγγρού

Αυτοκινητικό στη Συγγρού

Τραγωδία στην Αριδαία: Νεκροί δύο 20χρονοι σε τροχαίο – Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Νεκροί ανασύρθηκαν δύο νεαροί ηλικίας 20 ετών, το βράδυ της Τρίτης (12/3), έξω από την Αριδαία, ενώ ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην είσοδο της Μηλιάς Αλμωπίας. Ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, στον Κηφισό, οδηγός παρέσυρε και σκότωσε πεζό.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχό του και αυτό συγκρούστηκε δυνατά σε κολώνα, όπως αναφέρει το aridaia365.gr.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους δύο 20χρονοι και να τραυματιστεί σοβαρά ένα ακόμα άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις για απεγκλωβισμό ατόμων, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.


Πηγή