Σοκ: Ανήλικες ξυλοκόπησαν και βιντεοσκόπησαν 15χρονη στην Κρήτη


Σοκ: Ανήλικες ξυλοκόπησαν και βιντεοσκόπησαν 15χρονη στην Κρήτη


Διαφ.


Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων καταγράφεται αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Το νέο αυτό περιστατικό ήρθε μόνο λίγες βδομάδες μετά από ένα σχεδόν ίδιο συμβάν που είχε λάβει τόπο στην Θεσσαλονική.

Πώς συνέβη

Τρεις 16χρονες επιτέθηκαν λίγο μετά τη λήξη του σχολείου σε 15χρονη, χτυπώντας τη στη μέση του δρόμου και βιντεοσκόπησαν το περιστατικό, σύμφωνα με το creta24.gr.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δύο από τις τρεις ανήλικες, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η τρίτη ανήλικη κατάφερε να διαφύγει.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Εικόνες αγριότητας στη Λάρισα: Ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος νεαρούς (video)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από ένα άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού ενός νεαρού στη Λάρισα το Σάββατο βράδυ δημοσιεύτηκε στο onlarissa.gr.

Στο βίντεο παρατηρείται ο νεαρός να υποστέλλεται σε άγριες επιθέσεις από μια ομάδα αγνώστων στην περιοχή του λόφου του Φρουρίου, ακόμα κι αν, όπως φαίνεται, δεν είχε καμία σχέση με αυτήν.

Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που σήκωσαν στον αέρα και πέταξαν το νεαρό θύμα τους με δύναμη πάνω σε σιδερένια κάγκελα ενώ δευτερόλεπτα μετά ένας από την ομάδα γρονθοκοπεί χωρίς καμία αφορμή ή πρόκληση και τον φίλο του θύματος που παρακολουθούσε σοκαρισμένος την επίθεση.

Μετά την επίθεση το θύμα έπεσε στο έδαφος αιμορραγώντας, για να οδηγηθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Εικόνες αγριότητας στη Λάρισα: Ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος νεαρούς (video)


Πηγή