Εύβοια: Γυναίκα τραυμάτισε με μαχαίρι τον σύζυγο της


Εύβοια: Γυναίκα τραυμάτισε με μαχαίρι τον σύζυγο της


Διαφ.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το enikos.gr, μία σύζυγος επιτέθηκε στον άνδρα της με κουζινομάχαιρο στο Μαντούδι Ευβοίας.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Αυτό είναι το προφίλ του 32χρονου δράστη – Με ποιο κίνητρο επιτέθηκε στην κοπέλα

Ο 59χρονος σύζυγος ανάφερε πως η 62χρονη σύζυγός του ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους, ξαφνικά του επιτέθηκε με αποτέλεσμα έναν τραυματισμό στο στήθος.

Επίθεση γυναίκας με μαχαίρι στον σύζυγο της

Το θύμα μεταφέρθηκε μετά τα μεσάνυχτα στο Κ.Υ. Μαντουδίου, με σκοπό να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα αποχώρησε. Το κουζινομάχαιρο, μήκους 26 εκατοστών κατασχέθηκε.

Τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα: Τον μαχαίρωσε στην κοιλιά για να του κλέψει το κινητό

Ένα αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5/3) στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου άγνωστος άνδρας μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν 59χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ, ο δράστης πλησίασε τον άτυχο άνδρα, που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Ιουλιανού και με τη χρήση του αιχμηρού αντικειμένου, τον ακινητοποίησε.

Δείτε επίσης: Επίθεση με μαχαίρη στην Ερμού: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;» – Τα πρώτα λόγια της 22χρονης μέσα από τη ΜΕΘ (video)

Όταν ο 39χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, ο δράστης τον μαχαίρωσε στην κοιλιά και του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο.

Στο σημείο του συμβάντος, κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο «Γεννηματάς» για την παροχή πρώτων βοηθειών.


Πηγή