Survivor 2024 spoiler 14/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έγινε η ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας – Ποια παίκτρια αποχωρεί


Survivor 2024 spoiler 14/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έγινε η ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας – Ποια παίκτρια αποχωρεί


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 14/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία στο Survivor με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τη δική τους μάχη για να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Μπορεί το ενδιαφέρον να μονοπωλεί η αποχώρηση της ημέρας, εκεί όπου η Ευγενία Μπόρλα, η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η Άιρα και η Μαριλίνα Βακονδίου δίνουν την μάχη τους για την παραμονή στο Survivor 2024! Ποια θα τα καταφέρει θα σας ενημερώσουμε σε λίγο με επιβεβαιωμένο spoiler! Εκτός όμως από την αποχώρηση της εβδομάδας έχουμε και την αναμέτρηση για το έπαθλο της επικοινωνίας! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Survivor 2024: Ο νέος αγώνας επάθλου επικοινωνίας και φαγητού θα τραβήξει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, έστω και προσωρινής όπως σας αποκαλύψαμε, οι Μπλε δεν φαίνονται ικανοί για κάτι καλό. Επειδή όμως μιλάμε για επικοινωνία έπρεπε να είμαστε σίγουροι για την διαρροή που θα σας αποκαλύψουμε.

Survivor 2024 spoiler 14/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας

Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει; Οι Κόκκινοι νίκησαν ξανά τους Μπλε και με αυτόν τον αγώνα ολοκληρώθηκαν οι ασυλίες. Το έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας είναι ένα ξεχωριστό επεισόδιο για τους παίκτες που πάντα κάνουν το κάτι παραπάνω για να κερδίσουν, αφού έτσι θα αποκτήσουν το δικαίωμα να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο.

Ποια ομάδα κερδίζει σύμφωνα με το επιβεβαιωμένο πια spoiler που έχουμε στα χέρια μας; Οι Κόκκινοι. Γενικά δεν τους θέλει καθόλου τους μπλε το έπαθλο της επικοινωνίας αφού ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το κερδίσουν!

Survivor 2024 spoiler 14/03 αποχώρηση: Αυτή η παίκτρια φεύγει απόψε

Η ψυχολογία των κοριτσιών είναι εξαιρετική, παρότι και οι τέσσερις έχουν βρεθεί στον τάκο και δεν δείχνει να είναι κάποια με το μυαλό της στην Ελλάδα, όπως ήταν την περασμένη εβδομάδα η Μαρία Αντωνά. Οπότε η αποχώρηση θα κριθεί σε καθαρά αγωνιστικά κριτήρια!

Ποια δεν θα τα καταφέρει; Με βάση την στατιστική η Ευγενία Μπόρλα φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να μην συνεχίσει στο Survivor 2024, την ίδια στιγμή που μεγάλα φαβορί για να παραμείνουν δείχνουν να είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Μαριλίνα Βακονδίου, που βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σ’ αυτή την θέση! Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες μας πληροφορίες πια, αυτό το σενάριο είναι και εκείνο που τελικά θα επικρατήσει.


Πηγή