Ηγουμενίτσα: Βρέθηκαν αστυνομικοί με 100 κιλά κάνναβης!


Ηγουμενίτσα: Βρέθηκαν αστυνομικοί με 100 κιλά κάνναβης!


Διαφ.


Δύσκολα τα πράγματα για δύο αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν εμπλεκόμενοι σε υπόθεση ναρκωτικών. Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας έκανε μία απίστευτη ανακάλυψη. Συνέλαβε στην Ηγουμενίτσα τους αστυνομικούς για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών που ξεπερνούν τα 100 κιλά και μάλιστα με υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr όλα ξεκίνησαν μετά τις 2 τα μεσάνυχτα, όταν σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες τροχαίο, με όχημα να παρασύρει τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Διαβάστε περισσότερα: Διεθνές κύκλωμα εκτελεστών: Τα 200 κιλά κοκαΐνης που χάθηκαν στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Κέρκυρα και Βάρη

Ηγουμενίτσα: Βρέθηκαν αστυνομικοί με 100 κιλά κάνναβης!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μετά από έρευνα εντοπίστηκε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών, σε υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο υπηρεσιακό όχημα βρέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν δύο για δέματα με ναρκωτικά στο Ελ. Βενιζέλος – Στο σπίτι τους είχαν 9,5 κιλά κάνναβης

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων ηλικίας 25 και 29 ετών προχώρησαν χθες, Δευτέρα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δύο δεμάτων με ακατέργαστη κάνναβη που είχαν σταλεί από τις ΗΠΑ με ενδιάμεσο προορισμό την Αθήνα και τελικό τη Θεσσαλονίκη.

Στη διπλή επιχείρηση που ακολούθησε στα σπίτια των δύο συλληφθέντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 9,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.


Πηγή