Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 14χρονη: Έχασε όλη της την οικογένεια μέσα σε λίγα χρόνια


Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 14χρονη: Έχασε όλη της την οικογένεια μέσα σε λίγα χρόνια


Διαφ.


Ασύλληπτη τραγωδία στο χωριό Ελαιώνας στον Πύργο, με πρωταγωνίστρια ένα 14χρονο κορίτσι. Μέσα σε λίγα χρόνια πέθανε όλη της η οικογένεια. Η άτυχη έφηβη μέσα σύντομο χρονικό διάστημα έχασε και τους δύο γονείς της ανεπάντεχα και την Πέμπτη 14/3 έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο θείος ο οποίος είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Με πληροφορίες από το patrisnews.com, όλα ξεκίνησαν με την απώλεια του πατέρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του που είχε πάει για τις αγροτικές του εργασίες. Μερικά χρόνια μετά, η κοπέλα έχασε αιφνιδίως και τη μητέρα της. Τη νύχτα που έφυγε από τη ζωή, κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Η ζωή της άλλαξε για πάντα, με τον παππού της και τον θείο της να αναλαμβάνουν από κοινού την ευθύνη να τη φροντίσουν και να τη μεγαλώσουν.

Διαβάστε περισσότερα: «Τσακίζει» καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς: «Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου…» – Το σπαρακτικό μήνυμα για τη μητέρα του

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 14χρονη: Έχασε όλη της την οικογένεια μέσα σε λίγα χρόνια

Η μοίρα όμως της δείχνει το χειρότερο πρόσωπο, καθώς φεύγει από κοντά της και ο παππού της.

Αλλά η τραγωδία δεν σταματάει, διότι το κορίτσι πλέον καλείται να αποχαιρετήσει τον θείο της, αδελφό της μητέρας της, ο οποίος «έσβησε» χθες στον ύπνο του. Ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε χθες (14/03) το πρωί, περίπου στις 6:30, νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο.

Ο ίδιος άμεσα κάλεσε σε βοήθεια ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού εκεί οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τέμπη: «Το σπίτι μας έγινε νεκροταφείο» – Τα σπαρακτικά λόγια μιας μάνας στο μνημόσυνο του παιδιού της

Σπαρακτικές είναι οι στιγμές από το μνημόσυνο ενός έτους για τις 57 ψυχές που χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Οι συγγενείς, κρατώντας λουλούδια στα χέρια για να τιμήσουν τους ανθρώπους τους, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους όταν βρέθηκαν στο σημείο που έγινε το δυστύχημα.

Δραματικά ήταν τα λόγια των μανάδων αλλά και των πατέρων, που καθημερινά βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά. Στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκαν και επιζώντες, που θυμήθηκαν ξανά τον εφιάλτη εκείνης της νύχτας.

«Το σπίτι μας έγινε δεύτερο νεκροταφείο. Σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη που σε έφερα σε αυτόν τον απάνθρωπο κόσμο και δεν κατάφερα να σε σώσω. Είχες τη δίψα για ζωή και όλοι αυτοί δε σ’ άφησαν. Πριγκίπισσά μου θα τραγουδάς στους ουρανούς με τους αγγέλους», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια μιας μητέρας που έχασε το κορίτσι της στα Τέμπη. Παράλληλα, «Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου, θέλω δικαίωση» – Σπαράζει η μητέρα της Κλαούντια Λάτα έναν χρόνο μετά την τραγωδία


Πηγή