Όλοι σήμερα μιλούν για αυτό: Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε εμφάνιση με την Κιμ μετά από 6 χρόνια (photo)


Όλοι σήμερα μιλούν για αυτό: Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε εμφάνιση με την Κιμ μετά από 6 χρόνια (photo)


Διαφ.


Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του, Κιμ Κίλιαν, μετά από χρόνια που είχε να τους εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δυο πανέμορφες κόρες, τη 17χρονη Σιένα και τη 15χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου οι οποίες είναι έφηβες και πρόσφατα περπάτησαν στην πασαρέλα.

Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησε τη συναυλία του André Rieu στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ.

Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε εμφάνιση με την Κιμ μετά από 6 χρόνια

Η πάντοτε κομψή Κιμ Κίλιαν φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι ένα μαύρο σατέν πουκάμισο και ένα μπεζ κοντό τζάκετ. Κράτησε μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα και το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό.

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας; Η… επίμαχη φωτογραφία με το νυφικό

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται να είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ, με τα σενάρια για αρραβώνα και γάμο να «φουντώνουν», μετά τις τελευταίες εμφανίσεις τους.

Θέμα συζήτησης των ημερών είναι οι viral φωτογραφίες του ζευγαριού, όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου ποζάρει ντυμένη νύφη δίπλα στον αγαπημένο της ενώ εκείνος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Με αφορμή τα δέκα χρόνια Yes I Do πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή πασαρέλα γεμάτη από διάσημες νύφες, ανάμεσά τους και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έδειχνε πανέμορφη και λαμπερή, ντυμένη στα λευκά.

Ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο πλευρό της για να την υποστηρίξει και να τη χειροκροτήσει θερμά κατά τη διάρκεια του catwalk, όπως κάνει πάντα. Το ζευγάρι, μάλιστα, πόζαρε αγκαλιά, δείχνοντας τον έρωτά του, με τη Βρισηίδα να βλέπει στο πρόσωπό του έναν πολύ καλό πατέρα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ντυμένη νύφη


Πηγή