Χαμός με τη σύζυγο του Σωτήρη Κοντιζά και τον γκέι φίλο της: «Σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;» (video)


Χαμός με τη σύζυγο του Σωτήρη Κοντιζά και τον γκέι φίλο της: «Σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;» (video)


Διαφ.


Ένα άγνωστο περιστατικό από τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού (15/3) MasterChef.

Η σύζυγος του σεφ εργαζόταν ως σερβιτόρα στο μαγαζί του καλεσμένου του ριάλιτι μαγειρικής, όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε πάει για φαγητό.

Δείτε επίσης: «Φωτοτυπία» του Τάιλερ και ομοφυλόφιλος: Ο κουνιάδος του Κασσελάκη είναι κούκλος και επιτυχημένος επιχειρηματίας (photos)

Όπως υπογράμμισε ο σεφ, «Περικλή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά, όταν πρωτογνώρισα τη Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Δηλαδή εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε στο εστιατόριο. Ήταν ο Περικλής στην κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε.

Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά, γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει.

Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το έδωσα το σουπλά, έσκισα όμως ένα κομμάτι για να γράψω το τηλέφωνο. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο και, όταν μπήκα μέσα, ήταν κάποιος φίλος της σερβιτόρος που είδε την φάση. Με γούσταρε και αυτός και της είπε “μωρή, σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;”».

Το έφτυσε σε χαρτοπετσέτα: «Κάγκελο» διαγωνιζόμενος του MasterChef με την αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά (video)

Δεν μπόρεσε να φάει το φαγητό διαγωνιζόμενου στο MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς, με αποτέλεσμα να το φτύσει σε χαρτοπετσέτα στον «αέρα».

Τα ζευγάρια στο παιχνίδι μαγειρικής είναι πλέον 10 κι έτσι ένας από τους συνολικά 21 παίκτες υποχρεωτικά παρακολουθεί τις εκτελέσεις των συνταγών από τον εξώστη. Ο παίκτης αυτός στο πιο πρόσφατο επεισόδιο ήταν ο Μάριος. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά στο Mystery Box υπήρχαν κάποιες αστοχίες στην εκτέλεση των συνταγών από τους παίκτες.

Δείτε επίσης: «Πρόσεχε, σου κάνουν επίθεση, να δείχνει η κάμερα…» – Αγωνία στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Μαγειρεύοντας με αντίπαλο τον Σταμάτη, ο Άνχελ σέρβιρε κροκέτες κοτόπουλου, κρέμα από μανούρι, σέσκουλο και αντζούγια, σαλάτα από μαυρομμάτικα φασόλια και σάλτσα από ροβίτσα. Ο Άνχελ εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές αρκετά σίγουρος για το πιάτο του. Ωστόσο, δεν έβρασε τα μαυρομμάτικα φασόλια σωστά, με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να αναγκαστεί να φτύσει το φαγητό σε μία χαρτοπετσέτα.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, ο Αλέξανδρος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και έτσι είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.


Πηγή