«Έριξε» το ίντερνετ ο Παύλος Μαρινάκης: Έσβησε 36 κεράκια αγκαλιά με τον άντρα της ζωής του (photo)


«Έριξε» το ίντερνετ ο Παύλος Μαρινάκης: Έσβησε 36 κεράκια αγκαλιά με τον άντρα της ζωής του (photo)


Διαφ.


Τα γενέθλιά του γιόρτασε προ ολίγων ημερών ο Παύλος Μαρινάκης, σβήνοντας μάλιστα τα κεράκια της τούρτας του μαζί με τον νεογέννητο γιο του.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έκανε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι του, ενώ με σχετική ανάρτηση που έκανε στα social media, ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του.

«Από τα 35 στα 36 η μαμά μας που μας έβγαλε και τη φωτογραφία μου έκανε το καλύτερο δώρο! Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας!», έγραψε ο Παύλος Μαρινάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Μαχαιριώτη, απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι τον περασμένο Νοέμβριο και από εκείνη τη στιγμή ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τα φοιτητικά του χρόνια και ο γάμος του τελέστηκε το καλοκαίρι του 2020 στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη, σε στενό κύκλο με λίγους καλεσμένους λόγω των μέτρων που ίσχυαν τότε για τον κορονοϊό.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανεβάζει για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφο της, Γρηγόρη Μόργκαν, ανήμερα των γενεθλίων του

H Ευριδίκη Βαλβάνη δεν μπορεί πια να κρύβει τον θυελλώδη έρωτα που ζει με τον Γρηγόρη Μόργκαν, παρά την απόφαση που η ίδια έχει πάρει να να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτήν τη φορά.

Παρόλα αυτά, το βράδυ της Πέμπτης έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε ένα βίντεο με τον σύντροφό της

Αφορμή για να το κάνει αυτό; Φυσικά, τα γενέθλια του αγαπημένου της συντρόφου Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος έσβησε την τούρτα των γενεθλίων του με την αγαπημένη του στο πλευρό του.

Η βασική έμπνευση της τούρτας ήταν φυσικά τα κύματα, αφού ο Γρηγόρης έχει αποδείξει πόσο λατρεύει το σέρφ!

τούρτα Βαλαβάνη

Γρηγόρης Μόργκαν


Πηγή